18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών για την επίσκεψη του Στέλιου Πέτσα

Τον Δήμο Άργους Μυκηνών και τον Δήμαρχο & Πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Καμπόσο επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας σήμερα Πέμπτη 22/7 όπου και συναντήθηκε με εκπροσώπους του Προεδρείου της ΠΕΔ Πελοποννήσου, αντιδημάρχους  και εκπροσώπους του ιατρικού, εμπορικού και  επιχειρηματικού κόσμου καθώς και ενεργούς πολίτες, με θέμα την επίτευξη των στόχων του εμβολιαστικού προγράμματος κατά του COVID-19.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσος διαβεβαίωσε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών πως θα στηρίξει έμπρακτα  και με δράσεις ουσίας την προσπάθεια για δημιουργία τείχους ανοσίας του πληθυσμού μέσω του εμβολιασμού,  ενώ δήλωσε πως  θα στηρίξει και επικοινωνιακά από όλα τα μέσα του Δήμου την προσπάθεια για τον εμβολιασμό όλων.

Ο κ.Πέτσας εξέφρασε την βεβαιότητα πως με συνεργασία όλων των φορέων και με μοναδικό όπλο την γνώση των εξειδικευμένων επιστημόνων, θα πειστούν και οι πιο δύσπιστοι για την επιτακτική ανάγκη του εμβολιασμού.

YouTube player

Με το πέρας της σύσκεψης ο κ. Πέτσας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την φιλοξενία και δήλωσε πως, «η απόφαση που έχουμε να πάρουμε σήμερα δεν είναι δύσκολη είναι στο χέρι του καθενός, να σπεύσει να εμβολιαστεί, χτίζοντας το τείχος ανοσίας για τον εαυτό του, τους οικείους του και γενικά για το κοινωνικό σύνολο. Επομένως,  εμείς πρέπει να συνδράμουμε ώστε  να πάρει την απόφαση, ιδίως ο  αναποφάσιστος, ο αναβλητικός , αυτός  που ενδεχομένως έχει δεύτερες σκέψεις. Συμφωνήσαμε με τον Δήμαρχο και τους παριστάμενους για δράσεις ουσίας, όπως η επιτάχυνση του εμβολιασμού κατ΄ οίκον με κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ ακόμα και πόρτα πόρτα εάν χρειαστεί. Επίσης, συζητήσαμε για δράσεις επικοινωνίας οι οποίες έχουν να κάνουν με το μήνυμα από τον Ιατρικό σύλλογο και τους επιστημονικούς μας φορείς για την ασφάλεια του εμβολιασμού».

Σε κατ΄ ιδίαν συνάντηση που προηγήθηκε της σύσκεψης μεταξύ του Δήμαρχου Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ.Πέτσα  συζητήθηκαν επιπλέον αναπτυξιακά ζητήματα του Δήμου, όπως η δημιουργία ενός νέου σύγχρονου κτιρίου που θα φιλοξενήσει το Δημαρχείο του Άργους, η αγροτική οδοποιία καθώς  και έργα ύδρευσης που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωή των πολιτών.

Περισσότερα Άρθρα

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας / 8η διάλεξη: «Ο ελληνότροπος μοντερνισμός του Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα»

Το Παράρτημα Ναυπλίου της Εθνικής Πινακοθήκης-Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτσου και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας συνεχίζουν τον κύκλο διαλέξεων ομιλιών στο πλαίσιο γνωριμίας με σπουδαίους ζωγράφους της νεοελληνικής τέχνης. Ομιλήτρια στις διαλέξεις, η όγδοη από τις οποίες έχει θέμα «Ο ελληνότροπος μοντερνισμός του Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα». είναι η κα Λαμπρινή Καρακούρτη. Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη και δεν χρειάζεται […]

Δωρεάν rapid tests στην Αργολίδα από 6 έως και 12 Μαρτίου

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΔΥ ΑΠΟ 06/03/23 ΕΩΣ 12/03/23 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet. Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr […]