18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Δήμος Ερμιονίδας στο επίκεντρο συνάντησης Νίκα – Μαλτέζου – Γεωργόπουλου

Σειρά θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο Ερμιονίδας εξετάστηκαν στη συνάντηση που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα, Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο, τον δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο και συνεργάτες του, παρουσία και του περιφερειακού συμβούλου Τάσου Γανώση.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Ερμιονίδας για το έργο αποκατάστασης του κρηπιδώματος στο λιμάνι της Κόστας, μέσω του οποίου -ιδιαίτερα κατά τους θερινές μήνες- εξυπηρετείται πλήθος κόσμου που κατευθύνεται στις Σπέτσες.

Συμφωνήθηκε επίσης, η επίσπευση των διαδικασιών και η συνεργασία για την κατασκευή του αθλητικού κέντρου Ερμιονίδας, σε οικόπεδο 42 στρεμμάτων το οποίο αποτελεί δωρεά Ηλία Φωστίνη. Ακόμα, εξετάστηκε το πλαίσιο συνεργασίας για την επισκευή και ανάδειξη του ναού Ταξιαρχών στην Ερμιόνη.

Τέλος, επαναβεβαιώθηκαν οι συνεχείς δράσεις δενδροφυτεύσεων, διαγραμμίσεων, φωτισμού και συντήρησης στο οδικό δίκτυο της Ερμιονίδας.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Χαρδαλιάς αντέδρασε για το βίντεο – παρωδία του Ζαχαράτου (video)

Ο Νίκος Χαρδαλιάς συζητήθηκε όχι μόνο για το έργο του αλλά και για το ιδιαίτερο και μερικές φορές σκληρό ύφος που ανακοίνωνε κάποια από τα μέτρα! Έτσι, λοιπόν, ο υπουργός δεν… ξέφυγε από τον Τάκη Ζαχαράτο -ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στο θέατρο Άλσος με μια απολαυστική παράσταση- και με μια πραγματικά πετυχημένη μεταμφίεση […]

Ξεπερνάνε κάθε πρόβλεψη τα κρούσματα σήμερα στην Αργολίδα

ΣΟΚ: «Καίγεται» η Αργολίδα με 32 νέα κρούσματα κορονοϊού !

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 ο ΕΟΔΥ, από τα συνολικά 1.790 κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο, τα 790 εντοπίστηκαν στην Αττική, τα 150 στη Θεσσαλονίκη και τα 122 στην Αχαΐα. Αριθμός ρεκόρ και στην Αργολίδα με 32 νέα κρούσματα κορονοϊού. Ειδικότερα στην Αττική, αρνητικοί πρωταγωνιστές αναδεικνύονται […]