19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Δήμος Καλαμάτας στηρίζει τα “Παπαφλέσσεια 2021”

Τα φετινά «Παπαφλέσσεια» είναι ενταγμένα στο καλεντάρι της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ και έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 22 Μαΐου, ωστόσο οι ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας έχουν θέσει εν αμφιβόλω τη διεξαγωγή τους.

Με εκπροσώπους του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου, συναντήθηκε χθες, Τετάρτη 5 Μαΐου 2021, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Παναγιώτης Στασινόπουλος, ο αντιπρόεδρος Σταύρος Χριστόπουλος και το μέλος του Συλλόγου Δημήτρης Πουλόπουλος υπήρξε ενημέρωση για τη διοργάνωση της συνάντησης στίβου «Παπαφλέσσεια 2021».

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ο Δήμος, εφόσον πραγματοποιηθεί η διεθνής συνάντηση στίβου θα συνδράμει, όπως και πέρυσι, στηρίζοντας τη διεξαγωγή του θεσμού.

Περισσότερα Άρθρα

Απολύμανση στην Πυροσβεστική Άργους

Υπηρεσίες του Δήμου Άργους-Μυκηνών προχώρησαν σε απολύμανση των αυτοκινήτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους. Η απολύμανση έγινε μετά μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου και του δημοτικού συμβούλου Ανδρέα Σαρρή. Παρόντες ήταν και οι αντιδήμαρχοι Ν. Γκαβούνος και Χ. Πετσέλης.

Δυο συλλήψεις στην Αργολίδα

Συνελήφθη, χθες (10.9.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, 32χρονος ημεδαπός, γιατί  κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επίσης, συνελήφθη, χθες (10.9.2019) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου […]