17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Δήμος Ναυπλιέων για μία ακόμη φορά στο πλάι του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο»

Σε μια ξεχωριστή τελετή, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και εκπρόσωποι της Ο.Ε του Μαραθωνίου Ναυπλίου παρέδωσαν στην πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη την επιταγή με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μέσα από τις συμμετοχές της διοργάνωσης του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου.

Ο κ. Δημήτρης Κωστούρος, συνοδευόμενος από αθλητές, παρέδωσε την επιταγή με τα χρήματα στην κυρία Βαρδινογιάννη στο αμφιθέατρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – «ΕΛΠΙΔΑ», παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ-ΕΛΠΙΔΑΣ».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, φανερά συγκινημένος, τόνισε: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο στο Ναύπλιο, να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές, να βοηθήσουμε έμμεσα να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τα παιδιά. Παράλληλα καταφέραμε να συμβάλουμε με τον τρόπο μας στην αποκέντρωση της ενημέρωσης ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εθελοντών για την Τράπεζα Μυελού των Οστών. Με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση αγκαλιάζουμε το έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» για την κοινή μετάδοση μιας σπουδαίας ιδέας, η αξία της οποίας είναι η ίδια η ανθρώπινη ζωή.

Μέσω της συνεργασίας αυτής η οποία ξεκίνησε πέρσι και θα συνεχιστεί και φέτος θέλουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε ώστε να ενισχυθεί η ενημέρωση έτσι ώστε σταδιακά να αυξηθούν και οι δότες και να μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες του συλλόγου».

Αμέσως μετά την παραλαβή -παράδοση της επιταγής, η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στον κύριο Κωστούρο τιμητική πλακέτα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» ως ένδειξη αναγνώρισης της ουσιαστικής προσφοράς του, ανανεώνοντας το ραντεβού της με το Ναύπλιο για τις 6 Μαρτίου 2019 για την εκκίνηση του 6ου. Μαραθωνίου δρόμου.

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Ωραίο κόλπο, υπέροχη υπεκφυγή

Τι είπε χθες η Έφη Αχτσιόγλου; Το ξέρετε, εξάλλου όλη η κριτική σ’ αυτό επικεντρώθηκε. «Στο δίλημμα που κατασκευάζουν οι εχθροί μας ‘’προς το κέντρο ή προς την αριστερά’’, εμείς απαντάμε ‘’είμαστε με τους πολλούς, είμαστε με το δίκιο’’.» Κάτι μου θυμίζει αυτό, κάτι μου θυμίζει. Α, ναι, είχα ρωτήσει προεκλογικά την Ζωή Κωνσταντοπούλου αν […]

Δήμος Τρίπολης: ΟΧΙ στις Φόλες για την εξόντωση των Αδέσποτων Ζώων

Τις τελευταίες ημέρες δυστυχώς ασυνείδητοι “συμπολίτες” σκότωσαν ή προσπάθησαν να σκοτώσουν αδέσποτα ζώα τοποθετώντας φόλες. Υπενθυμίζουμε ότι τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς (σκύλοι & γάτες) προστατεύονται από το Νόμο 4039/­2012 και σύμφωνα με τις διατάξεις του, οι δράστες κακοποίησής τους (δηλητηριάσεις κ.λ.π.), τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο. Καταδικάζουμε απερίφραστα οποιαδήποτε προσπάθεια εξόντωσης ανυπεράσπιστων […]