17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Δήμος Ναυπλιέων δίπλα στους δημότες του μοιράζοντας τα απαραίτητα αγαθά για το Σαρακοστιανό τραπέζι

Ο Δήμος Ναυπλιέων για ακόμη μία φορά, στέκεται δίπλα στους δημότες του και θα μοιράσει σε οικογένειες που αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, τα απαραίτητα αγαθά για το Σαρακοστιανό τραπέζι.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 13 Μαρτίου, με κατ’ οίκον  παράδοση για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του Covid– 19, σύμφωνα με τις καταστάσεις των ευπαθών ομάδων που διατηρεί η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Ναυπλιέων,.

Η παρούσα δημοτική αρχή δείχνει έμπρακτα την στήριξη της σε αδύναμες κοινωνικά ομάδες.

Ο Δήμος Ναυπλιέων εύχεται σε όλους τους δημότες του καλό τριήμερο, μένοντας σπίτι, μένοντας ασφαλείς και τηρώντας όλα τα μέτρα κατά της διάδοσης του Κορονοϊού.

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Τριγμοί στην εισαγγελική έρευνα για τη Novartis μετά τις αποκαλύψεις Μανιαδάκη

Ανατροπή του έως τώρα σκηνικού, αλλά και τεράστια ερωτηματικά προκαλούνται για τους έως τώρα χειρισμούς της Εισαγγελίας Διαφθοράς, στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, μετά τις αποκαλύψεις του προστατευόμενου, μέχρι πρότινος, μάρτυρα Νίκου Μανιαδάκη ή «Γιάννη Αναστασίου» σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο protothema.gr και στον Μάκη Πολλάτο, δηλαδή ότι του ασκήθηκαν πιέσεις από τους εισαγγελείς […]

Η καρδιά της Ελληνικής Τοξοβολίας χτυπά για μια ακόμη φορά στο Δήμο Ναυπλιέων

Για μια ακόμη φορά η ελληνική κοινότητα της τοξοβολίας στρέφει το ενδιαφέρον της Ναύπλιο, μέσω των 2 διοργανώσεων που θα φιλοξενηθούν στην Αγία Τριάδα Μιδέας, το δεύτερο (11-12) και το τρίτο (18-19) Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου του 2023. Η αρχή θα γίνει το διήμερο 11 & 12 Φεβρουαρίου, όπου ο Δήμος Ναυπλιέων, η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας […]