19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Δημήτρης Καμπόσος ξεκίνησε την περιοδεία του στα χωριά του Δήμου Άργους Μυκηνών

Τα χωριά, Σχινοχώρι, Σταθέικα, Κουτσοπόδι, Νέα Κίο, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος συνοδευόμενος από  υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους  του συνδυασμού «Αλλαγή Πορείας» στο πλαίσιο των προεκλογικών επισκέψεων της παράταξης.

Ο Δημήτρης Καμπόσος και οι συνεργάτες του συναντήθηκαν και συζήτησαν με κατοίκους,      επαγγελματίες, καταστηματάρχεςγια όλα όσα πρέπει ακόμα  να γίνουν ενώ ενημέρωσαν για τις άμεσες ενέργειες στήριξης της τοπικής οικονομίας και αντάλλαξαν απόψεις .

Νωρίτερα ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τις Μυκήνες το Μοναστηράκι, τον Ίναχο ,το Χώνικα, την Προσύμνη και τις Λίμνες.

Απόψε δεν θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην περιφέρεια του Δήμου λόγω πραγματοποιήσεις των εγκαινίων  του εκλογικού κέντρου της παράταξης στις 20:30 (Βασ. Κωνσταντίνου, 1).

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Δήμαρχος Ερμιονίδας: «Εκπληρώνεται η επιθυμία της κ. Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη»

Το σχέδιο δημιουργίας Αρχαιολογικού Μουσείου στην Ερμιονίδα τέθηκε σήμερα σε διαδικτυακή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε υπό την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν η κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, πρόεδρος του Ιδρύματος Μ. Β. Βαρδινογιάννη, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος και η Έφορος Αρχαιοτήτων Αργολίδας κα Άλκηστις Παπαδημητρίου, η οποία παρουσίασε συνοπτικά […]