19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Δημήτρης Σιαλμάς η μεγάλη έκπληξη του Ναύπλιο 2017

Η συμφωνία με τον πολύ έμπειρο επιθετικό Δημήτρη Σιαλμά που ούτε λίγο ούτε πολύ έχει περάσει από 14 ομάδες στην καριέρα του ήταν η ανακοίνωση- έκπληξη των παραγόντων του Ναύπλιο 2017 στην παρουσίαση των παικτών και των χορηγών.

Ο 33 χρονος πλέον Σιαλμάς είναι στενός φίλος του Παναγιώτη Ταχτσίδη, που τον έφερε έτσι στην ομάδα του και στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Σύμφωνα με το wikipedia: ο Σιαλμάς ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από εφηβική ηλικία, στην ομάδα του Ατρόμητου Χαλανδρίου. Αποκτήθηκε και αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο την περίοδο 2005-06 για τον Εθνικό Αστέρα στη Β’ Εθνική.  Το 2006 βρέθηκε στον Πανιώνιο και για τα επόμενα δυο χρόνια έμεινε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και στην Α΄Εθνική.

Το 2008 μεταγράφηκε στον Εθνικό Πειραιά που συμμετείχε στη Β΄ Εθνική. Το καλοκαίρι του επόμενου έτους τον απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ιανουάριο του 2010 δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου. Επέστρεψε στα Γιάννινα την περίοδο 2010-11 πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, βοηθώντας τον σύλλογο να ανέβει στην Α’ Εθνική. Τερμάτισε τέταρτος στη λίστα των σκόρερ της κατηγορίας, ενώ το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, του έδωσε το βραβείο του τρίτου καλύτερου γκολ της περιόδου 2010-11, σε διαγωνισμό που πραγματοποίησε η αγγλική ιστοσελίδα ενημέρωσης “Guardian”.

Το καλοκαίρι του 2011, η ΑΕΚ απέκτησε τα δικαιώματά του και ο ίδιος, που ήταν γνωστό πως είναι υποστηρικτής της ΑΕΚ, δεν θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά του, ως οπαδός της “Ένωσης”, αφήνοντάς το να εννοηθεί, ενώ ο αριθμός 11 που επέλεξε να φοράει, ήταν λόγω του Ντέμη Νικολαΐδη,  Στην ΑΕΚ πέτυχε τα πρώτα του (δυο) γκολ σε αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό που τελείωσε με νίκη 2-0. Στον ίδιο αγώνα αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες, αλλά αναδείχτηκε ο καλύτερος παίκτης. Στην πρώτη του χρονιά με τον “Δικέφαλο Αετό”, πέτυχε και τα πρώτα του γκολ στην Ευρώπη, εναντίον της Λοκομοτίβ Μόσχας στην εκτός έδρας ήττα με 3-1 και κόντρα στην ‘Αντερλεχτ στην εντός έδρας ήττα με 2-1.

Το επόμενο καλοκαίρι (2012) ο Σιαλμάς αρχικά παρέμεινε στην ΑΕΚ, αλλά μόλις ήρθε πρόταση για εκείνον από ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, ζήτησε και έμεινε ελεύθερος, για να υπογράψει στις 23 Αυγούστου του ίδιου έτους στην αζέρικη Χαζάρ Λανκαράν. Την 10η Δεκεμβρίου 2013 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πλατανιά Χανίων από τον οποίο αποχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2014. Τον Φεβρουάριο του 2015 συμφώνησε με τη ρουμάνικη Πιάτρα Νέαμτς, μέχρι το τέλος της περιόδου.

Τον Μάρτιο του 2016 μετακόμισε στη σουηδική Ακρόπολις για τους επόμενους τρεις μήνες. Τον Αύγουστο του 2016 ανακοινώθηκε από την Παναχαϊκή ενώ έναν χρόνο αργότερα συμφώνησε με τα Τρίκαλα.

Το έμψυχο δυναμικό

Οι υπόλοιποι παίκτες που έχει στη διάθεση το ο Αλέξης Μαντζούνης είναι οι:

Τάσος Διαμαντής Ι, Τάσος Διαμαντής ΙΙ, Βαγ.Μπούκουρης, Μπόρις Οβτουογκ, Αλ.Μακαρατζής από πέρυσι και οι “νέοι”Βλάχος, Σκαφίδας, Καζάκος, Καλλιμάνης, Κίτος, Πάρις και Χρ.Καπλατζής, Στ.Κίτος, Α.Κοτσοβός, Δ.Λέρμας, Ρ.Μουσταφάι, Α.Μπεντούλι, Λ.Μπούζντρα,
Θοδ.Παναγόπουλος, Τόκι Σουμπάμ, Γ. Τριανταφύλλου και Μεγαρίτης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: intime

Περισσότερα Άρθρα

Πιστοποίηση ζωνών στο Choy Lee Fut Kung-fu

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι χειμερινές εξετάσεις των σχολών Choy Lee Fut Άργους και Ναυπλίου, το Σάββατο το απόγευμα 12 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα από κόσμο, του Φουγάρου στο Ναύπλιο. Οι μαθητές, ανάλογα με το επίπεδο, εξετάστηκαν σε τεχνικές γροθιών λακτισμάτων, ασκήσεις δεξιοτήτων, ενδυνάμωσης και φυσικά σε γραπτές και θεωρητικές εξετάσεις. Οι γονείς και φίλοι των […]

6 Λόγοι να παίξεις στοίχημα online

Τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει το διαδικτυακό στοίχημα είναι πολλά και ικανά να φέρουν  τους παίκτες από τα επίγεια πρακτορεία στις νόμιμες πλατφόρμες στοιχηματισμού. Σε κάθε περίπτωση μέσα από το online στοίχημα στη Novibet μπορείς να καταλάβεις τον λόγο που πρέπει και εσύ να προτιμήσεις έναν online bookmaker για το παιχνίδι σου. Ο φόβος για το άγνωστο […]