17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Διομήδης τίμησε τον Δημήτρη Καμπόσο

Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε σήμερα στο ΔΑΚ Άργους.

Η γιορτή χάντμπολ για μαθητές Δημοτικού που διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών του Διομήδη.

Στη διάρκεια της, η διοίκηση της ομάδας τίμησε τον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο που σημείωσε χαρακτηριστικά: “Σήμερα σε ένα γήπεδο γεμάτο παιδικές φωνές οι Ακαδημίες του Διομήδη με τίμησαν με μια συγκινητική τελετή.Η προσφορά του Δήμου Άργους-Μυκηνών σε όλους του αθλητικούς συλλόγους είναι συνεχής και αδιάκοπη ώστε τα παιδιά μας να έχουν μια σχέση ζωής με τον αθλητισμό. Μπράβο στη διοίκηση, στους γονείς και φυσικά στα παιδιά που συμμετείχαν στους σημερινούς σχολικούς αγώνες που διοργάνωσε ο Διομήδης”.

Το ΔΑΚ Άργους πλημμύρισε από παιδιά που διασκέδασαν παίζοντας και μαθαίνοντας τα μυστικά του χάντμπολ, με την επίβλεψη των προπονητών των Ακαδημιών του Διομήδη που ήταν δίπλα τους κάθε στιγμή.

Τα παιδιά είχαν επίσης την ευκαιρία να συναντηθούν και να μιλήσουν και με τους παίκτες της αντρικής ομάδας που έδωσαν  το παρών και παρακολούθησαν τις προσπάθειες και τους αγώνες τους.

 

Περισσότερα Άρθρα

Αναβάλλεται η Γενική Συνέλευση του Πανναυπλιακού

Η Διοίκηση του Πανναυπλιακού 2017 ανακοίνωσε την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της ομάδας. Η ανακοίνωση αναφέρει: Φίλες και φίλοι, να ενημερώσουμε και τυπικά πως η Γενική Συνέλευση της ομάδας αναβάλλεται λόγω των νέων συνθηκών. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση το συντομότερο δυνατό.

Δικαστική Δικαίωση Αθλητικών Σωματείων ενάντια στο Μητρώο της ΓΓΑ

Ο Ιππικός Όμιλος Αυλώνα και το Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Θεσσαλονίκης, έγιναν τα δύο πρώτα αθλητικά σωματεία που δικαιώθηκαν δικαστικά απέναντι στους αποκλεισμούς που προκαλεί το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!  Με προσωρινή διαταγή που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στις 18 Ιανουαρίου επετράπη στα δύο αθλητικά σωματεία να συμμετέχουν σε αγώνες ιππασίας μέχρι […]