19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Ε.Ε.Σ. Άργους ανταποκρίθηκε και στο προσκλητήριο αγάπης του Ι.Ν.Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους με τους Εθελοντές άμεσα κινητοποιήθηκαν στην έκκληση της “Ιματιοθήκης της Αγάπης”του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου για συγκέντρωση ιματισμού και διάθεση σε ιδρύματα.

Από την “Τράπεζα Αγάπης ” που λειτουργεί στο Τμήμα, με χαρά, διάθεση προσφοράς τακτοποιήθηκαν και διατέθηκαν ρούχα παιδικά, μωρουδιακά και υποδήματα.

Πάντα κοντά στην Αγάπη και την Εθελοντική προσφορά όπου υπάρχει ανάγκη!!

Περισσότερα Άρθρα

ΟΑΕΔ: Από Δευτέρα οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα Αγοράς Βιβλίων

Από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Αυγούστου και ώρα 12:00 και μέχρι την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 23:59, θα μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτησή τους και οι πάροχοι να δηλώνουν τη συμμετοχή τους για το Πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων έτους 2021 του Οργανισμού. Σκοπός του προγράμματος είναι η πνευματική ανάπτυξη […]

Κορωνοϊός – Formula 1: Ακυρώθηκαν οι αγώνες σε Αυστραλία, Μπαχρέιν, Βιετνάμ και Κίνα

Μία ημερομηνία στα τέλη Μαΐου είναι επίσης αρκετά ορατό να ακυρώσει τα γκραν πρι σε Ολλανδία και Ισπανία, που είναι προγραμματισμένα για τις 3 και 10/05 στις πόλεις Σανβουρτ και Βαρκελώνη. Ο αγώνας του Μονακό, 7ος στο καλεντάρι, που ακολουθεί, είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 24 Μαΐου.