18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Ιανός μετέτρεψε σε… ποτάμια δρόμους στο Ρίο της Πάτρας- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ


Σε ποτάμια μετατράπηκαν αρκετοί δρόμοι στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας.  Η επέλαση του Ιανού με την έντονη βροχόπτωση και τους δυνατούς ανέμους είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν κυρίως παραλιακοί δρόμοι.

Ειδικά στην οδό Ποσειδώνος το νερό είναι μέχρι το γόνατο.

Η θάλασσα έχει βγει έξω και έχει καλύψει ολόκληρο το παρκινγκ των οχημάτων.

Ο άνεμος προκάλεσε ζημιές σε ομπρέλες παραθαλάσσιων καταστημάτων ενώ ο παραλιακός δρόμος έχει γεμίσει με πέτρες και ξύλα και παραμένει κλειστός.

Η ταλαιπωρία των πολιτώνείναι  μεγάλη καθώς σταμάτησε η κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ πεζοί αλλά και οδηγοί δικύκλων εγκλωβίστηκαν.

Τα παράπονα είναι έντονα καθώς οι πολίτες δηλώνουν αβοήθητοι.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Άργους-Μυκηνών: Η ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία του δημότη

  Μια ακόμη τεχνολογική εξέλιξη με άμεσο όφελος για τους δημότες του, αξιοποιεί και εισαγάγει ο Δήμος Άργους- Μυκηνών. Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα αυτόματης εξυπηρέτησης και ενημέρωσης των δημοτών μέσω του messenger (δηλαδή ένα “chatbot”) ή αλλιώς μια νέα εφαρμογή που βοηθά στον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των δημοσίων υπηρεσιών. Η ενέργεια πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας […]

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα Σήμερα Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις, οι οποίες θα είναι πυκνότερες στη Βόρεια Ελλάδα όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή πρόσκαιροι όμβροι και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες. Ανάλογα φαινόμενα θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες στη Δυτική Ελλάδα και πιθανόν σε περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας. Οι συγκεντρώσεις […]