15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο ΙΣΑ στηρίζει το μονοήμερο κλείσιμο των ιατρείων

Μετά τη χθεσινή μας συνάντηση με τους εργαστηριακούς ιατρούς ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας στηρίζει την απόφαση των ομοσπονδιών και συλλόγων των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών της χώρας για προειδοποιητικό κλείσιμο των ιατρείων από την Πέμπτη 23 Μαΐου και καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν σε αυτήν την κινητοποίηση .

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας καλεί το Υπουργείο Υγείας να ακυρώσει την εφαρμογή του clow back, να αυξήσει τον προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ.

Επίσης θα πρέπει η έκδοση των παραπεμπτικών που εκτελούνται να αποζημιώνεται στο ακέραιο.

Η παρούσα κατάσταση καταστρέφει τα ιδιωτικά ιατρικά εργαστήρια, στερεί από τον ασθενή αξιόπιστες υπηρεσίες και υποβαθμίζει δραματικά την υγεία του ελληνικού λαού.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Ανδρέας Πουλάς : «Αξιοποίηση και όχι ξεπούλημα του εθνικού πλούτου»

Σημεία ομιλίας, Ανδρέα Πουλά κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης για την αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας. «Αξιοποίηση και όχι ξεπούλημα του εθνικού πλούτου» ⦁ Διακυβέρνηση δεν σημαίνει μία στατική διαχείριση μίας καθημερινότητας. Είναι το όραμα, ο σχεδιασμός και η επίμονη διεκδίκηση για την ανατροπή των επιζήμιων συνεπειών των μνημονίων. Είναι η μέριμνα για όλους τους […]

Συγκλονιστικές εικόνες: Καρέ – καρέ η διάσωση ηλικιωμένου στα Φάρσαλα

Με τη συνδρομή ανδρών της EMAK ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός ηλικιωμένου άνδρα στον Σταυρό Φαρσάλων, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό του μέσα σε μεγάλες ποσότητες νερού. Ο άνδρας είχε εγκλωβιστεί στο σημείο λόγω των πλημμυρικών φαινομένων που έχουν πλήξει την ευρύτερη περιοχή από χθες και αναγκάστηκε να ανέβει πάνω στο καπό του οχήματός […]