19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα – Νεφώσεις, βροχές, ομίχλη, άνοδος της θερμοκρασίας

Βροχές και καταιγίδες κυρίως στη Δυτική Ελλάδα. Άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη. Περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 αναμένονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, από τις μεσημεριανές ώρες στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και από το απόγευμα στην Κεντρική Στερεά και στα δυτικά και βορειοδυτικά τμήμα της Πελοποννήσου. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα, Τη νύχτα προς Παρασκευή βροχές θα εκδηλωθούν κατά τόπους στα κεντρικά, ανατολικά και νότια. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα σε αρκετές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 15, στην Ήπειρο από 3 έως 19 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 19 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στο Ιόνιο νότιοι νοτιοανατολικοί με ίδιες εντάσεις.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς, Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Περισσότερα Άρθρα

Δεύτερη νίκη για την Εθνική στο «Ακρόπολις», 77-69 το Πουέρτο Ρίκο

Στο δεύτερο φιλικό τεστ προετοιμασίας της για το Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά, η εθνική επικράτησε του Πουέρτο Ρίκο, με 77-69 στο ΟΑΚΑ, έχοντας κορυφαίους τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Ντίνο Μήτογλου. Μετά τη δυσάρεστη είδηση πως ο Γιώργος Πρίντεζης τίθεται οριστικά εκτός της εθνικής λόγω τραυματισμού στην ποδοκνημική, ο Ρικ Πιτίνο, είδε τους εναπομείναντες παίκτες του […]

Αναστάσιος Γανώσης: Πολιτική Ευφορία για τη Νέα Δημοκρατία στην Αργολίδα

Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η εικόνα των εσωκομματικών εκλογών για τη  Νέα Δημοκρατία στην Αργολίδα μοιάζει καλύτερη από ποτέ. Από τις ΔΗΜ.Τ.Ο μέχρι τη ΝΟΔΕ, η νέα γενιά δείχνει την πρόθεση της να αγωνιστεί για τα ιδανικά και τις αξίες που εκφράζει η παράταξη, αξίες και ιδανικά ενός σύγχρονου φιλελεύθερου […]