12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Τοπικές βροχές αναμένονται σε μεγάλο μέρος της χώρας σήμερα Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση. Βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αραιές νεφώσεις αναμένονται σε όλη τη χώρα οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 8 έως 20, στη Θεσσαλία από 11 έως 21, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά Ελλάδα από 14 έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 21, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 13 έως 19, στις Κυκλάδες από 15 έως 20, στα Δωδεκάνησα από 17 έως 22 και στην Κρήτη από 15 έως 21 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και από το μεσημέρι 4 έως 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και από το απόγευμα τοπικά έως 7 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ και από το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις 6 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ και στα ανοικτά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες ενώ ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα αναμένονται κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 και το μεσημέρι και απόγευμα πρόσκαιρα 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 19 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες ενώ ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα θα σημειωθούν από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 2 και τοπικά έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς.

Περισσότερα Άρθρα

Επανατοποθετήθηκαν οι θαλάσσιες ράμπες για ΑΜΕΑ στις παραλίες του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ολοκληρώθηκε η επανατοποθέτηση του ολοκληρωμένου συστήματος πρόσβασης στην θάλασσα για Άτομα με Αναπηρία στις παραλίες του Δήμου Άργους Μυκηνών. Οι ειδικές ράμπες τοποθετήθηκαν στις παραλίες της Νέας Κίου, του Κιβερίου, του Τημενίου και των Μύλων, για να μπορούν άτομα με κινητική αναπηρία ή περιορισμένη κινητικότητα να απολαύσουν τις παραλίες του Δήμου.

Ξεπερνάνε κάθε πρόβλεψη τα κρούσματα σήμερα στην Αργολίδα

Κορονοϊός: Ένα νέο κρούσμα στην Αργολίδα

Τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού καταγράφονται για ακόμα μία ημέρα στην Αττική, καθώς στο Λεκανοπέδιο εντοπίζονται, σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, 230 κρούσματα κορονοϊού, ενώ στη Θεσσαλονίκη εντοπίζονται 43. Ανησυχία εξακολουθεί να προκαλεί το κέντρο της Αθήνας, στο οποίο καταγράφονται 69 κρούσματα κορονοϊού. Στην Αργολίδα ανακοινώθηκε ένα νέο κρούσμα. Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων κορονοϊού: ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 2 […]