20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού έως το απόγευμα, με εξαίρεση τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες και νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Εύβοιας και της Ανατολικής Στερεάς περιμένουμε την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019. Από το απόγευμα αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα δυτικά και κατά τη διάρκεια της νύκτας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, αναμένονται βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά και σταδιακά κατά τη διάρκεια της νύκτας σε περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο. Παγετός θα εκδηλωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 7 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 4 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 0 έως 11 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 10 έως 13 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 7 έως 12 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 14 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς κι έπειτα από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και βαθμιαία από τις βραδινές ώρες ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Περιοδεία του Γιώργου Γαβρήλου, στα καταστήματα του Ναυπλίου

Περιοδεία του Υπ. Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργου Γαβρήλου, στα καταστήματα του Ναυπλίου. Θέμα συζήτησης η ακρίβεια και η έλλειψη χρηματοδότησης των μικρών επιχειρήσεων. Μια άλλη πολιτική για τον εμπορικό κόσμο είναι εφικτή και θα εφαρμοστεί από 22 Μαίου, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ—ΠΣ.

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου επισκέπτεται σήμερα κλιμάκιο του ΕΛΓΑ υπό τον πρόεδρο του Οργανισμού -συσκέψεις σε Καλαμάτα, Τρίπολη, Κόρινθο

Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ υπό τον πρόεδρο του Οργανισμού Ανδρέα Λυκουρέντζο επισκέπτεται σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, περιοχές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να διαπιστώσει ζημιές και προβλήματα από καιρικά και άλλα φαινόμενα στις 5 Περιφερειακές Ενότητες. Όπως έκανε γνωστό ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το κλιμάκιο θα ξεκινήσει από τη Μεσσηνία όπου στις 9 το πρωί προγραμματίζεται […]