20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας που βρέχονται από το Αιγαίο, στη Χαλκιδική, στις Σποράδες και στην Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Βόρειο Αιγαίο και πιθανόν στην Εύβοια και στη Βόρεια Κρήτη. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παγετός θα σημειωθεί νωρίς το πρωί στη Δυτική Μακεδονία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 17, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 5 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 20, και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. αλλά στα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά, όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά τμήματα του νομού όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερες.

Περισσότερα Άρθρα

ΝΑΥΠΛΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Στην παράταξη μας o Κώστας Χρ. Τσούλος

Έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Κώστα Χρ. Τσούλου, Ιδιωτικού Υπάλληλου – Ελεύθερου Επαγγελματία. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε: «Καλωσορίζω τον Κώστα στον συνδυασμό μας «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» και εύχομαι κάθε επιτυχία. Το όραμα μας κοινό, η θέληση για […]

ΣΑΟΟ: Εορτή της Αναλήψεως στο εξωκκλήσι της Aνάληψης στον Bράχο της Πηγής

Την Πέμπτη 25/5/2023, εορτή της Αναλήψεως  Κυρίου, εορτάζει το εξωκκλήσι της Aνάληψης  στον Bράχο της Πηγής, την φροντίδα και επιμέλεια του oποίου έχει αναλάβει o Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων [ΣΑΟΟ]. Tην παραμονή της εορτής, σήμερα Tετάρτη 24/5, ώρα 7 μ.μ., θα τελεστεί  Mέγας  Eσπερινός μετά  Aρτοκλασίας και Λιτάνευση της  Ιεράς  Εικόνας. Ανήμερα της εορτής, ώρα […]