12 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά, στα νότια και στο Ιόνιο. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -3 έως 19, στην Ήπειρο από -1 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -2 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 20, στα νησιά του Βόρειοι και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 4 έως 18 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι με εντάσεις που τοπικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ, και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια πελάγη 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται καλός και διαυγής καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστεί ομίχλη. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερες.

Περισσότερα Άρθρα

Εξάχρονος έγινε «ασπίδα» για να προστατέψει την αδερφή του από σκύλο – Έκανε 90 ράμματα

Συγκινεί η ιστορία του 6χρονου Μπρίτζερ Γουόκερ από το Γουαϊόμινγκ ο οποίος χωρίς να λογαριάσει για την ζωή του έβαλε το κορμάκι του ασπίδα για να προστατεύσει την μικρή του αδερφή από επίθεση σκύλου. Στις 9 Ιουλίου, ο Μπρίτζερ Γουόκερ αποφάσισε να δράσει όταν ένα γερμανικό τσοπανόσκυλο , έτρεξε προς την 4χρονη αδερφή του. Έτσι, […]

Δ. Καμπουράκης : Το κόμμα των Θεμιστοκλήδων

Όταν βρίσκομαι μπροστά σε ανθρώπους (ή κόμματα) που λειτουργούν με εξωφρενικό θράσος, ανασύρω από τα εφηβικά μου χρόνια την εικόνα του Θεμιστοκλή. Ανενδοίαστος σε όλα του ο Θεμιστοκλής (έδερνε την γυναίκα του, έτρωγε τα λεφτά του στο κουμάρι, κλπ), διπλοπάρκαρε καθημερινά στην κεντρική πλατεία των Χανίων και μπαίνοντας στο καφενείο όπου ρεμπέλευε, φώναζε στον τροχονόμο […]