13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ανατολικά, στα βόρεια και στο Αιγαίο θα είναι κατά τόπους πυκνότερες. Αυξημένη είναι η πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών στην Εύβοια και κυρίως στη Βόρεια Κρήτη. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη. Παγετός αναμένεται νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -1 έως 18, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 2 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 19 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 17 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν άνεμοι ανατολικών κυρίως διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική θα επικρατήσουν τοπικές νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνότερες στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά κατά περιόδους 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερες.

Περισσότερα Άρθρα

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 10 Ιουνίου

Σαν σήμερα 10 Ιουνίου συνέβησαν τα εξής: 1877 Ιδρύεται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με πρωτοβουλία της βασίλισσας Ολγας και πρώτο πρόεδρο τον Μάρκο Ρενιέρη. 1915 Ιδρύεται το Σώμα Ελληνίδων Προσκόπων, το οποίο αργότερα θα μετονομαστεί σε Σώμα Ελληνίδων Οδηγών. 1940 Η Ιταλία κηρύσσει τον πόλεμο στη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. 1944 Οι ναζί κατακτητές […]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΚ Για τις κινητοποιήσεις Αγροτών-Κτηνοτρόφων

Ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), στηρίζει  τις κινητοποιήσεις των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Οργανώσεών, που ήδη έχουν ξεκινήσει και αναμένεται  να κλιμακωθούν, για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των Ελλήνων αγροτών και κτηνοτρόφων. Αιτημάτων που εκφράζουν την αγωνία τους, για το υψηλό κόστος παραγωγής και κυρίως για το κόστος ζωοτροφών και ενέργειας, για την συνεχιζόμενη τάση […]