12 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, ηλιοφάνεια αναμένεται σε όλη τη χώρα, ενώ έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου η ορατότητα στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 1 έως 17, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 3 έως 19, στα νότια ηπειρωτικά από 5 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 17, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 3 έως 17, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 8 έως 18 και στην Κρήτη από 6 έως 18 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως σταδιακά από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ όμως από το μεσημέρι στα δυτικά τμήματα θα στραφούν σταδιακά σε νοτιοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματα θα στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως έως το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.

Περισσότερα Άρθρα

Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για σήμερα, Πέμπτη 10 Νοεμβρίου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τη Θεσσαλονίκη.  Ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί κοινότητες της περιοχής και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κατερίνη, όπου θα επισκεφτεί κέντρο φροντίδας του φιλανθρωπικού σωματείου «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης».  Το απόγευμα ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει στο πλαίσιο εκδήλωσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Έρχεται καύσωνας και “40άρια” – Έκτακτο δελτίο καιρού

Σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοινώνει η ΕΜΥ σε έκτακτο δελτίο. Πιο αναλυτικά η μέγιστη τιμή της προβλέπεται να φτάσει: Α. ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ 1. Το ΣΑΒΒΑΤΟ (29-08-2020) τους 37 και κατά τόπους τους 38 βαθμούς Κελσίου. 2. Την ΚΥΡΙΑΚΗ (30-08-2020) τους 38 και στα κεντρικά και τα νότια […]