14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, ηλιοφάνεια αναμένεται σε όλη τη χώρα, ενώ έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου η ορατότητα στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 1 έως 17, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 3 έως 19, στα νότια ηπειρωτικά από 5 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 17, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 3 έως 17, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 8 έως 18 και στην Κρήτη από 6 έως 18 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως σταδιακά από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ όμως από το μεσημέρι στα δυτικά τμήματα θα στραφούν σταδιακά σε νοτιοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματα θα στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως έως το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.

Περισσότερα Άρθρα

ΕΛΓΑ: Παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία καταβολής ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς για το 2019

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛ.Γ.Α. και λόγω των εξαιρετικών οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών, οι οποίες δημιουργούνται από την εξέλιξη της πανδημίας COVID 19, παρατείνεται: Η καταληκτική ημερομηνία καταβολής ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς για το έτος 2019 έως τις 15 Δεκεμβρίου 2020.  

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παραχώρηση τμήματος πλατείας Άρεως για εγκατάσταση Χριστουγεννιάτικου Χωριού

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προτίθεται να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο και φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο χωριό, από 15/12/2023 έως 6/1/2024, με χριστουγεννιάτικα θέματα. Ο Δήμος θα διαθέσει δωρεάν σπιτάκια σε επαγγελματίες, των οποίων το αντικείμενο της δραστηριότητάς τους έχει σχέση με το πνεύμα των Άγιων Ημερών, για να συμμετέχουν και να στηρίξουν […]