17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 προβλέπονται αρχικά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα βροχές και τοπικές καταιγίδες και στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, με βελτίωση στη συνέχεια. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται ηλιοφάνεια με νεφώσεις παροδικά αυξημένες, τοπικές βροχές στα δυτικά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου. Μετά το μεσημέρι στη Νότια Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 10 βαθμούς), 8 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 0 έως 10 βαθμούς), 12 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 20 βαθμούς στην Κρήτη, 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από δυτικές διευθύνσεις αρχικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις αρχικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Περισσότερα Άρθρα

Το “Ναύπλιο 2017” ανακοινώνει την πρώτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν

Με τεράστια χαρά ανακοινώνουμε την πρώτη μεταγραφή για την ομάδα μας για τη νέα σεζόν. Πρόκειται για τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή, Γιώργο Κ. Γεωργιάδη, προερχόμενο από τον Πανσερραϊκό. Ο Γιώργος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και το 2005 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό. Στη συνέχεια αποτέλεσε μέλος μεγάλων συλλόγων σε […]

Δημήτρης Καμπουράκης: Συγγνώμη, αλλά δεν βγάζει νόημα

Ααν σας πω τώρα ότι εγώ δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίον η υπόθεση Καϊλή φέρνει πιο κοντά τον Ανδρουλάκη με τον Τσίπρα, θα με θεωρήσετε βλάκα; Δεν λέω ότι δεν βλέπω αυτό το ταγκουδάκι που άρχισαν να χορεύουν εσχάτως οι δυο τους με πρωτοβουλία του Νίκου, ασφαλώς το βλέπω. Όμως σας εξομολογούμαι ότι […]