17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 αναμένονται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και στην Ήπειρο. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά. Μεταφορά σκόνης θα σημειωθεί στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, ενώ το βράδυ υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων λασποβροχών στα νότια τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 19, στην Ήπειρο από 4 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 3 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 20, και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα πελάγη από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Οι περιοχές με τους πιο ενισχυμένους ανέμους θα είναι η έξοδος του Πατραϊκού, τα νοτιοδυτικά τμήματα της Πελοποννήσου, η θάλασσα των Κυθήρων και τα δυτικότερα τμήματα της Κρήτης.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Περισσότερα Άρθρα

Άγιο Φως: Τι θα γίνει φέτος το Πάσχα

Διαφορετικό θα είναι το Πάσχα φέτος, εξαιτίας του κορονοϊού, ακόμα και σε ό,τι αφορά το Άγιο Φως που φτάνει κάθε χρόνο στις Εκκλησίες πριν την Ανάσταση. Αυτή την φορά θα σημειωθούν δυσκολίες στον διαμοιρασμό του, καθώς η Ανάσταση είναι προγραμματισμένη για τις 9 το βράδυ. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο εκπρόσωπος τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Μητροπολίτης Αθηναγόρας, κάποιες Εκκλησίες […]

ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Στην παράταξη μας η Μαρία Κεσίδη Ψυχογυιού

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της Μαρίας Κεσίδη Ψυχογυιού, Υπαλλήλου στη Δημόσια Υγεία. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε: «Καλωσορίζω την Μαρία στην παράταξη μας, μία γυναίκα που καθημερινά δίνει τον καλύτερο της εαυτό για να προσφέρει στον συνάνθρωπο, μέσω […]