17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Για σήμερα Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 προβλέπεται ηλιοφάνεια με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα βόρεια ηπειρωτικά, με βροχές και τοπικές καταιγίδες σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και αργότερα στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 25 έως 39 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 21 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 25 έως 36 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 24 έως 37 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ, στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 4-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό Κόλπο τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια και πολύ υψηλές θερμοκρασίες περιμένουμε σήμερα Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα γύρω ορεινά και υψηλές θερμοκρασίες περιμένουμε σήμερα Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Περισσότερα Άρθρα

Τέρμα τα γκάζια στο Ράλλυ Δαναών

O Ac3 (Argolis ClassicCar Club) στην 5η συνδιοργάνωση με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών και επίκεντρο την Αργολίδα, πραγματοποίησε το 14ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ. Το Ράλλυ Δαναών έχει καθιερωθεί ως απαιτητικός αγώνας και έχει πιστούς συμμετέχοντες από το 2007 που το περιλαμβάνουν στο ημερολόγιο τους. Στη λίστα συμμετοχών των 30 πληρωμάτων συμπεριλαμβάνονταν, παλαιοί Πρωταθλητές, οι […]

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στα Πυργιώτικα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργιωτίκων σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δ. Ο. Π. Π. Α. Τ. σας προσκαλεί στο αποκριάτικο ξεφάντωμα στην πλατεία Πυργιωτίκων στις 8-3-2019 στις 18.30 με μουσική με τον Ανδρέα Χρόνη, φωτιά, καύση καρνάβαλου, γκόγκες, σουβλάκια, κρασί. Μασκαρευτείτε και ελάτε να χορέψουμε να γιορτάσουμε τις Απόκριες και την γιορτή της […]