20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα. Τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά τα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 34 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 37, στην Κεντρική Ελλάδα από 16 έως 38-39 βαθμούς, στην Ήπειρο από 17 έως 36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 37-38 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 28 έως 35 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 19 έως 35 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 37-38 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ, ενώ στο Κεντρικό, Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο οι εντάσεις των ανέμων θα φτάνουν στα 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 37 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Ιωάννης Μαλτέζος για τα έργα ηλεκτροφωτισμού στους κόμβους των Διδύμων, Θερμησίας – Ερμιόνης – Ηλιοκάστρου

Ολοκληρώθηκε το έργο συμπλήρωσης, βελτίωσης και συντήρησης εγκαταστάσεων οδοφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης στην Ερμιονίδα, στόχος της οποίας είναι τόσο η ασφαλής κυκλοφορία των οχημάτων, όσο και η αισθητική αναβάθμιση της περιοχής. Στο πλαίσιο του εν λόγω έργου, για το οποίο εξέφρασε ικανοποίηση ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, αντικαταστάθηκαν λαμπτήρες και συστήματα αφής και σβέσης του […]

Αγωνία για 27χρονη στην Ηλεία που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ εγκεφαλικά νεκρή μετά τη γέννα

  Μία 27χρονη κοπέλα από το Βαρθολομιό Ηλείας λίγο μετά τη γέννα βρέθηκε στην εντατική και σύμφωνα με την ΕΡΤ παραμένει εγκεφαλικά νεκρή. Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρει ότι η κοπέλα έφερε στον κόσμο στις 18 Μαΐου ένα υγιέστατο αγοράκι και λίγη ώρα αργότερα, βρέθηκε στην εντατική όπου παραμένει μέχρι σήμερα. Αρχικά ο γιατρός, φέρεται να ενημέρωσε την […]