13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι και μετά στην Κεντρική Στερεά, στη Θεσσαλία, στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και της Πελοποννήσου. Τα φαινόμενα στα κεντρικά και βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρά και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 34 βαθμούς, με εξαίρεση τη Θράκη όπου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 37 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 16 έως 36 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 17 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 35-36 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 31 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 18 έως 32 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στις Κυκλάδες νοτιοδυτικοί με εντάσεις 5-6 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα επικρατήσουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 33-34 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς.

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, προχθές (28.5.2021) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 30χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει πορτοφόλι ημεδαπής, το οποίο περιείχε χρήματα και κάρτα τραπέζης, την οποία και χρησιμοποίησε, ενώ αυτή βρέθηκε και της αποδόθηκε.

Εκδήλωση πραγματοποήθηκε στη Σπάρτη με ομιλητή το Μάκη Βορίδη

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μετείχε το απόγευμα της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου, στην εσπερίδα που διοργάνωσε στη Σπάρτη ο δήμος της λακωνικής πρωτεύουσας, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη. Οι εργασίες της εσπερίδας, με θέμα “Αγροτική Ανάπτυξη” -την οποία χαιρέτισε ο περιφερειάρχης- ξεκίνησαν στο 6 το απόγευμα, στο Ινστιτούτο Μελέτης […]