18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχές θα πέσουν αρχικά στα δυτικά και στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο, και κατόπιν σε όλη τη χώρα. Καταιγίδες και πιθανώς χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν από το μεσημέρι κατά κύριο λόγο στην κεντρική και νότια χώρα.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 4 έως 18, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 3 έως 18, στα νότια ηπειρωτικά από 7 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 8 έως 16, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 9 έως 156, και στην Κρήτη από 7 έως 17.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, το πρωί θα γίνουν μεταβαλλόμενοι 2 έως 4 μποφόρ, και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Αυξάνονται τα θύματα στην Ελλάδα – Πέντε νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών στη χώρα, λόγω επιπλοκών που προκάλεσε ο κορονοϊός, καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν καταγραφεί πέντε νέοι θάνατοι. Πρόκειται για τρεις άνδρες και δύο γυναίκες: ένας 83χρονος, ένας 67χρονος, ένας 72χρονος, μία 85χρονη και μία 79χρονη. Ο 83χρονος κατέληξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλευόταν. Ο […]

Στην εκδήλωση του ΙΛΜΕ οι αρχαιολόγοι ξεδίπλωσαν το ιστορικό των αρχαιολογικών ερευνών στην Ερμιόνη

Μια σπουδαία εκδήλωση – διάλεξη έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Ερμιόνης. Καλεσμένες ομιλήτριες οι διακεκριμένες αρχαιολόγοι δρ Άλκηστις Παπαδημητρίου, προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας και δρ Jenny Wallensten, προϊσταμένη του Σουηδικού Ινστιτούτου Αθηνών. Στον κατάμεστο χώρο, οι πολίτες της Ερμιονίδας παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις δύο αρχαιολόγους να ξεδιπλώνουν το […]