14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Άργος μαζί με Παναγιώτη Νίκα

“Εν τούτω ΝΙΚΑ” θα διατρανώσει για μια ακόμα φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης που θα κλείσει αύριο Παρασκευή από το Άργος και το Pantazis Royal την προεκλογική του εκστρατεία για τις περιφερειακές εκλογές.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που θα γίνει για την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο κ. Μητσοτάκης θα απευθύνει προσκλητήριο στους ψηφοφόρους των πέντε νομών της Περιφέρειας να στηρίξουν τον κ.Νίκα και να του δώσουν τη δυνατότητα να ΑΛΛΑΞΕΙ την Πελοπόννησο που ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 20.30.

Περισσότερα Άρθρα

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 9 Μαρτίου

Τα σημαντικότερα γινόταν που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα  και τον κόσμο 1921: Γεννιέται ο ηθοποιός Δημήτρης Χορν. 1925: Γεννιέται ο Μανόλης Αναγνωστάκης, Eλληνας ποιητής. 1941: Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αρχίζει η ιταλική επίθεση στην Αλβανία, η οποία μετά από τέσσερις ημέρες καταλήγει σε αποτυχία. 1959: Η κούκλα Barbie εμφανίζεται για πρώτη φορά σε διεθνή έκθεση […]

Συνδυασμοί στις Κοινότητες: Αναλυτικοί Πίνακες με τους αριθμούς Υποψήφιων για νόμιμη κατάρτιση

Η εκλογή των Συμβούλων Κοινότητας διενεργείται σε ξεχωριστή κάλπη από εκείνη για την ανάδειξη Δημάρχου/Δημοτικών Συμβούλων. Με απλά λόγια, ένας Συνδυασμός Υποψήφιων για το Δήμο (Υποψήφιος Δήμαρχος + Δημοτικοί Σύμβουλοι) μπορεί να καταρτίζεται έγκυρα χωρίς να περιλαμβάνει Υποψήφιους για οποιαδήποτε Κοινότητα και, αντιστρόφως, ένας Συνδυασμός Υποψήφιων Συμβούλων Κοινότητας μπορεί να καταρτίζεται έγκυρα χωρίς να περιλαμβάνει Υποψήφιους για το Δήμο. ΙΙ) […]