14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ αναχώρησε για τη Βοστώνη – Το συγκινητικό μήνυμα των γονέων του

Οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ λίγο πριν από την αναχώρησή τους για τη Βοστώνη ανήρτησαν ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, θέλοντας να ευχαριστήσουν δημόσια για τη συμπαράσταση και την αγάπη του κόσμου στο παιδί τους. 

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ έχει διαγνωστεί με νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς το παιδί έχει προσδόκιμο ζωής το πολύ έως 2 χρόνια. 

Έπειτα από έναν τιτάνιο αγώνα από την οικογένεια επιτέλους βρέθηκαν οι πόροι και ο Παναγιώτης Ραφαήλ αναμένεται να δώσει τη δική του μάχη ακολουθώντας μια θεραπεία που ίσως καταφέρει να του αλλάξει τη ζωή. 

Η ανάρτηση της οικογένειας στο Facebook πριν από το ταξίδι-ελπίδα στη Βοστώνη

«Η μεγάλη μέρα έφτασε! Χάρη στην αστείρευτη αγάπη σας κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα! Δεν ξέρουμε πώς να σας ευχαριστήσουμε! Παίρνουμε μαζί μας τις ευχές σας και με αισιοδοξία κοιτάμε μπροστά! Ευχαριστούμε πολύ! Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα» έγραψαν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Περισσότερα Άρθρα

Αναδρομικά τριετίας σε 500.000 συνταξιούχους

Απόφαση βόμβα του δεύτερου τμήματος του Ελεγκτικού συμβουλίου έρχεται να αναγνωρίσει αναδρομικά τριετίας σε 500.000 συνταξιούχους του Δημοσίου από την Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ) που έπρεπε να καταργηθεί από το 2017 γιατί κρίθηκε αντισυνταγματική αλλά παρανόμως από τον ΕΦΚΑ με τον νόμο Κατρούγκαλου και μετά το 2019. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο τα ποσά των αναδρομικών […]

Αίγυπτος: Απαγόρευση εισόδου στο Μετρό σε όσους δεν φορούν μάσκα

Την αυστηρή επιβολή ποινών σε όσους δεν φορούν μάσκα προσώπου, που θα φτάνουν τις 4.000 αιγυπτιακές λίρες (περίπου 216 ευρώ), θα εφαρμόσει η Αίγυπτος από το ερχόμενο Σάββατο σε όλους τους επιβάτες που θα χρησιμοποιούν τις γραμμές του Μετρό του Καΐρου. Μάλιστα, θα απαγορεύεται πλήρως και η είσοδος στους σταθμούς σε όσους δεν φορούν μάσκα […]