13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου στην Ναυτική Ναυπλιάδα

Για ακόμη μια χρονιά αναβίωσε το έθιμο της Ναυτικής Ναυπλιάδας και ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου έδωσε και εκεί το παρών ως όφειλε.
 Για αρχή το Σάββατο το πρωί διοργανώθηκε ένα μικρό εσωτερικό τουρνουά για τους μικρούς πολίστες μας με 4 ομάδες και παίζοντας σύνολο 6 παιχνίδια, πρόβαλλαν σε γονείς και φίλους τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μας, αυτή τη φορά στο φυσικό περιβάλλον του αθλήματος… τη θάλασσα!
Έπειτα τη σκυτάλη πήραν οι παιδοέφηβοι των ακαδημιών προσφέροντας θέαμα με δυνατές μονομαχίες θυμίζοντας σε όλους τη δυναμικότητα του αθλήματος.
Η συμμετοχή του ΝΟΝ ολοκληρώθηκε το Σάββατο το βράδυ με τις ακαδημίες της υδατοσφαίρισης να συνοδεύουν την πομπή της Φιλαρμονικής μέχρι το λιμάνι.
Ευχαριστούμε εγκάρδια και συγχαίρουμε τον Δήμο Ναυπλιέων, τον Προοδευτικό Σύλλογο “Ο Παλαμήδης” και τον σύλλογο απανταχού Ναυπλιέων “Ο Ναύπλιος”.

Περισσότερα Άρθρα

ΣτΕ: «Κόκκινη κάρτα» στους άθεους! Ζητούσαν να κατέβουν θρησκευτικές εικόνες

«Κόκκινη κάρτα» έβγαλε για μία ακόμα φορά το Συμβούλιο της Επικρατείας στο αίτημα της Ένωσης Αθέων να αφαιρεθούν οι εικόνες από την αίθουσα της Ολομέλειας του ΣτΕ.   Το αίτημα τέθηκε εκ νέου σήμερα πριν την έναρξη της συζήτησης ενώπιον της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ακυρωτκού Δικαστηρίου για το ζήτημα της αναγραφής του θρησκεύματος στα απολυτήρια […]

Μητσοτάκης: Μαζί με την… μισή Ευρώπη στον Έβρο! Όλο το πρόγραμμα

Σχετικά με το πρόγραμμα της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και οι επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ αύριο, Τρίτη 03.03.2020, στον Έβρο η κυβέρνηση ενημερώνει τα εξής: Οι Πρόεδροι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ , της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι θα αφιχθούν στην Αλεξανδρούπολη […]