19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Οίακας Ναυπλίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Η ομάδα του Οίακα Ναυπλίου μαζί με τις ακαδημίες της έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου.

Η πολύ ωραία εκδήλωση ξεκίνησε με τα παιδιά των ακαδημιών να κάνουν προπόνηση με τους παίκτες της ανδρικής ομάδας και με τον πρώτο προπονητή Χάρη Κουλουριώτη.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος Ευάγγελος Καρπατσέλης έκοψε την πίτα και ευχήθκε σε όλους να έχουν μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας.

Στο γήπεδο παραβρέθηκε αρκετός κόσμος, στην πλειοψηφία τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών, οι αντιδήμαρχοι Ναυπλιέων κ.κ.Καχριμάνης και Ρούτουλας, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Μαρία Καρανικόλα κ.α.

Περισσότερα Άρθρα

Προκήρυξη 21ου Δρόμου Αργολικού Κόλπου ΄΄ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ΄΄

21ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου “Παναγιώτης Παπαβασιλείου”   Ο Σύλλογος «ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» (μέλος Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α –Υ) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αργολίδας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Προκηρύσσουν:  τον 21ο Δρόμο Αργολικού Κόλπου ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον εμπνευστή, δημιουργό και πρωτεργάτη του αγώνα επί σειρά 20 ετών, Παναγιώτη […]

Παναργειακός: Αστραπές και βροντές από τον Δημήτρη Καμπόσο

Ιδιαίτερα καυστικός και με αιχμηρές ακόμα και ονομαστικές αναφορές ήταν ο Δημήτρης Καμπόσος στη σημερινή συνέντευξη που παρέθεσε, όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναργειακό. Τόνισε συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών:  Ο Παναργειακός ψάχνει να βρει έναν άνθρωπο να ρίχνει κάθε χρόνο στην τουαλέτα 300.000 ευρώ και μετά να τραβάει τοκ καζανάκι και να […]