18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Παναγιώτης Νίκας σε σειρά επαφών στη Σπάρτη

Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε την Παρασκευή το βράδυ τη Σπάρτη, όπου στο παλαιό Δημαρχείο είχε συναντήσεις διάρκειας τεσσάρων περίπου ωρών με εκπροσώπους Φορέων της πόλης και του Νομού, για θέματα που τους απασχολούν και κυρίως για να ανταλλάξουν απόψεις, όσον αφορά την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής.

Συγκεκριμένα, συνάντησε εκπροσώπους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συλλόγου Μηχανικών Λακωνίας, του Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Λακωνίας, του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Λακωνία» & του Συλλόγου Φίλων του Νέου Aρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης!

Όπως τόνισε “Η Λακωνία και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα και όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε!”.

Περισσότερα Άρθρα

Παράταση στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων λόγω κορονοϊού

  Σε παρατάσεις προθεσμιών υποβολής δηλώσεων προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών με απόφαση του υφυπουργού Απόστολου Βεσυρόπουλου και κατόπιν εισήγησης του διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή, και με στόχο, όπως αναφέρεται, την ανακούφιση των επιχειρήσεων και των λογιστών – φοροτεχνικών στην πρωτοφανή δοκιμασία που περνούν αυτήν την περίοδο, ώστε να επικεντρωθούν στην εκπλήρωση των δηλωτικών υποχρεώσεων […]

Συνάντηση Ανδριανού με στελέχη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αργολίδας “Ελπίδα Ζωής”

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε με στελέχη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αργολίδας “Ελπίδα Ζωής” και τον ενημέρωσαν για τις θέσεις τους σχετικά με το νομοσχέδιο το οποίο αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση και διατάξεις του τους αφορούν. Από πλευράς του, δεσμεύθηκε να […]