17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Παναγιώτης Νίκας στην επιχείρηση Φάκλαρη

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Αργολίδα για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας,  ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας επισκέφτηκε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του εργοστασίου τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου και παράγωγων προϊόντων των αδελφών Φάκλαρη.

Μέσα σε θερμό κλίμα ο Ζώης και ο Χρήστος Φάκλαρης ενημέρωσαν τον κ.Νίκα για τη διαδικασία που ακολουθείται στο εργοστάσιο, και απάντησαν σε όλες τις εύστοχες παρατηρήσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη που παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον την ενημέρωση.

Οι αδελφοί Φάκλαρη ευχήθηκαν “καλή επιτυχία” στον Παναγιώτη Νίκα και  ανανέωσαν το ραντεβού για μετά τις εκλογές όταν θα έχει εκλεγεί Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Περισσότερα Άρθρα

Εικόνες από τη κοπή της πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. Ευχαριστούμε τον Κο Ανδριανό και τον Κο Πουλά βουλευτές Αργολίδας, τον περιφερειακό σύμβουλο Κο Σιδέρη, τον πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ Κο Σκούφη καθώς και τον Πατέρα Δημοσθένη Γάτσιο για την τέλεση του αγιασμού. Υποσχόμαστε ότι και φέτος θα κάνουμε αυτά που δεν γίνονται!!! Μορφωτικός Σύλλογος Νέας […]

Δημήτρης Καμπουράκης: Μείνε μαζί μου και μη μ’ αγαπήσεις

Υπάρχει ψήφος θετική σε κάποιο κόμμα ή ηγέτη, όπως υπάρχει και ψήφος τιμωρητική. Υπάρχει ψήφος διαμαρτυρίας, αλλά και ψήφος ανοχής. Υπάρχει ψήφος συστημική ή και αντισυστημική. Έχω ακούσει για ψήφο χαβαλέ, όπως έχω ακούσει και για ψήφο καταστροφική. Το μόνο που δεν είχα ποτέ ακούσει ως τώρα ήταν η ψήφος λύπησης. Καινούριο φρούτο αυτό, ώριμο […]