17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Παναγιώτης Νίκας στο Άστρος και το Λεωνίδιο

Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε το Άστρος Κυνουρίας, όπου συζήτησε με τον επίσης νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Γ. Καμπύλη, τα προβλήματα του Δήμου του και κυρίως το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει με την κατασκευή του λιμανιού στο παράλιο Άστρος, που απειλεί το Δήμο με οικονομική καταστροφή.

 

Ο κ.Νίκας τόνισε στο Δήμαρχο πως η Περιφέρεια θα είναι δίπλα και μαζί του στην προσπάθεια για την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το ιστορικό Λεωνίδιο, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Χ. Λυσίκατου. Συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ «Μελιτζάzz»-ενός πρωτότυπου και πολυβραβευμένου φεστιβάλ μουσικής, χορού και γεύσης που προάγει τον τοπικό πολιτισμό της Τσακωνίας! Επισκέφθηκε τον θαυμάσιο πολιτιστικό χώρο «Φάμπρικα Πολιτισμού Λεωνιδίου», όπου χαιρέτισε τους κατοίκους και τους πολλούς επισκέπτες στην περιοχή!

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός στην Αργολίδα: 29 νέα κρούσματα

Αναλυτικά στοιχεία για την κατανομή των συνολικά 3.197 κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν σήμερα Τρίτη, 11.5.2021, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ. Από αυτά τα στοιχεία προκύπτει πως στην Αττική τα κρούσματα που εντοπίστηκαν είναι 1356, στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκαν 343, ενώ στην Αιτωλοακαρνανία 158 και στη Λάρισα 110. Στην Αργολίδα εντοπίσθηκαν 29 νέα κρούσματα. Αναλυτικά:

Υπογράφεται από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα την Δευτέρα 19 Ιουνίου η σύμβαση του έργου του κόμβου Μυκηνών

Το συμφωνητικό με τον ανάδοχο του εξαιρετικά σημαντικού για την Αργολίδα έργου βελτίωσης της ασφάλειας του ισόπεδου κόμβου Μυκηνών υπογράφει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιουνίου. Η υπογραφή της σύμβασης του πιο πάνω έργου της Περιφέρειας, προϋπολογισμού 2.555.000 ευρώ -με πιστώσεις του Ταμείου Ανάκαμψης- θα γίνει στις Μυκήνες, στη 1 το […]