13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Παναγιώτης Νίκας στο Διαβολίτσι

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας, επισκέφθηκε χθες το βράδυ το Διαβολίτσι Μεσσηνίας, όπου μίλησε σε συγκέντρωση πολιτών της περιοχής.

Ο Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε στην εγκατάλειψη της ελληνικής περιφέρειας, στη μετανάστευση, το κλείσιμο των σχολείων, την απουσία κάθε σοβαρού έργου από την περιφέρεια, που να στηρίζει την παραγωγή και την ανάπτυξη.

Στην ομιλία του ο υπ. Περιφερειάρχης τόνισε, επίσης, την αναγκαιότητα κατασκευής λιμνοδεξαμενών, βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου, στήριξης των προϊόντων της περιοχής, προβολή της ιστορίας, της προσφοράς και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της.

Περισσότερα Άρθρα

Η απάντηση της UNESCO για την αλλαγή ονόματος της Αγιά Σοφιάς

Οι δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με την αλλαγή του ονόματος της Αγίας Σοφίας προκάλεσαν την αντίδραση της UNESCO. «Όλες οι αποφάσεις σχετικά με την εφαρμογή της σύμβασης για την Προστασία της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς λαμβάνονται από την Επιτροπή Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Αν μια χώρα έχει υπογράψει τη σύμβαση και επιθυμεί να αλλάξει το όνομα […]