18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Παναργειακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Ματθαίο Μαρουκάκη

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Ματθαίο Μαρουκάκη (4/1/1990)

Ο Ματαθαίος Μαρουκάκης έχει ύψος 1.85, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στην Καλλιθέα (Β΄εθνική), Λάρισα (Α΄ & Β΄ εθνική), Πανιώνιο (Α΄ Εθνική), Παναχαΐκή (Β΄Εθνική), Τρίκαλα, Ιωνικό, Αστέρα Αμαλιάδας (Γ΄ Εθνική) και τελευταία του ομάδα ήταν ο Αήττητος Σπάτων, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος.

Συνολικά στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει 286 συμμετοχές και 85 γκολ στα πρωταθλήματα Α,Β,Γ εθνικής και το κύπελλο Ελλάδας.

Ο Παναργειακός τον καλωσορίζει στην μεγάλη του οικογένεια και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Περισσότερα Άρθρα

Διομήδης Άργους: Επέστρεψε ο Χάρης Μάλλιος

He’s coming home!!! Η Διοίκηση του Διομήδη με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του Χάρη Μάλλιου, ο οποίος μόλις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο (1+1 έτη)! Η επιστροφή ενός από του πιο αγαπημένους Λύκους όλου του κόσμου, άρρηκτα συνδεδεμένου με τις κατακτήσεις του Challenge Cup και των Πρωταθλημάτων μας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία για […]

Κλειστό για δυο μέρες το Κολυμβητήριο Ναυπλίου

‘Όπως ανακοίνωσε ο ΔΟΠΠΑΤ, κλειστό θα είναι σήμερα και αύριο Πέμπτη 25 Ιουλίου το Κολυμβητήριο Ναυπλίου. Η αναστολή λειτουργίας πραγματοποιείται προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες υπερχλωρίωσης στο νερό της πισίνας.