19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Παύλος Χρηστίδης παντρεύτηκε στο Ναύπλιο

Ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου και στενός συνεργάτης της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, παντρεύτηκε στο Ναύπλιο την γενέτειρά του, ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης και έκανε το μεγάλο βήμα στη ζωή του, στο πλευρό της όμορφης Νάντιας Μητσάκου, που της έχει χαρίσει την καρδιά του!

Η γλυκιά Νάντια έχει τελειώσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά και σχολή δημοσιογραφίας. Παρότι τη γοητεύει ο χώρος των media, αυτή τη στιγμή εργάζεται ως οικονομολόγος.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Βουλευτικό Ναυπλίου το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου, από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, παρουσία των συγγενών, φίλων και γνωστών.

Μάλιστα, ο Παύλος Χρηστίδης, είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο, σχετικά με την προσωπική του ζωή: «Ο τύπος της γυναίκας που προτιμώ είναι και ο τύπος της γυναίκας που θαυμάζω. Μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι μαχήτριες σε όλα τα επίπεδα. Στη δική μου περίπτωση χρειάζεται υπομονή, γιατί δεν έχω το ευκολότερο πρόγραμμα του κόσμου. Και, ευτυχώς για εμένα, η Νάντια έχει όλα τα παραπάνω».

Η Νάντια, λοιπόν, που κατά τον σύντροφό της πολιτικό είναι μαχήτρια, κατάφερε να τον κάνει να τη θαυμάζει απόλυτα κι έτσι ο εργένης Παύλος έβαλε το γαμπριάτικο κοστούμι.

Ο Παύλος Χρηστίδης είναι απόλυτα πιστός στην παρακαταθήκη που λέγεται ΠΑΣΟΚ, το ίδιο και το κορίτσι του, που τον στηρίζει. Άλλωστε, υπήρξε προσωπική επιλογή της προέδρου Φώφης Γεννηματά, η οποία του τηλεφώνησε ένα πρωινό του Ιουλίου, πριν από τρία χρόνια, για να μπει στα βαθιά της πολιτικής, κι έτσι έχει βάλει στοίχημα να τη δικαιώσει. Με στήριγμα τη Νάντια στα δύσκολα, είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει.

Περισσότερα Άρθρα

ΝΑΥΠΛΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Στην παράταξη μας ο Γιώργος Θ. Παπαϊωάννου

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Γιώργου Θ. Παπαϊωάννου, Αγρότη. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε: «Ένας ακόμη νέος άνθρωπος, ένας νέος Αγρότης έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια της Επόμενης Μέρας. Η δυναμική του χαρακτήρα του Γιώργου σε συνδυασμό με […]

«Μήδεια»: Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σε πλήρη ετοιμότητα έχει τεθεί ο μηχανισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου εν όψει της κακοκαιρίας «Μήδεια» η οποία -με χιόνια, κατά τόπους καταιγίδες και μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας- αναμένεται να ενσκήψει στην Πελοπόννησο τις επόμενες ώρες και να διαρκέσει αρκετές ημέρες. Χθες ήδη συγκλήθηκαν ανά Περιφερειακή Ενότητα τα Συντονιστικά Όργανα Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ), ενώ σήμερα Σάββατο […]