19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας για τα «Παπαφλέσσεια»

«Η προοπτική για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του σημαντικού αθλητικού γεγονότος των ‘Παπαφλεσσείων’ περνά μέσα από προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας και ενδεχομένως και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ώστε να προκύψει η αναγκαία οικονομική βάση που θα διασφαλίσει την επιβίωση ενός θεσμού δεκαετιών».

Την πιο πάνω δήλωση έκανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με αφορμή την γνωστοποίηση εκ μέρους του Μεσσηνιακού της ματαίωσης της φετινής διοργάνωσης των πιο πάνω αγώνων στίβου, την οποία η Περιφέρεια είχε πριμοδοτήσει με 10.000 ευρώ.

Το Δ.Σ. του Μεσσηνιακού, σε επιστολή του προς τον περιφερειάρχη -τον οποίον ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και την οικονομική ενίσχυση από την Περιφέρεια των εν λόγω αγώνων- δηλώνει ότι οδηγείται στην απόφαση της ματαίωσης καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις μιας τέτοιας διοργάνωσης είναι μεγαλύτερες.

Ο περιφερειάρχης, αναφερόμενος στην προοπτική της προγραμματικής σύμβασης πρόσθεσε ότι η σχετική διαδικασία για την προετοιμασία της «μπορεί να ξεκινήσει πολύ σύντομα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη διοργάνωση τον επόμενο χρόνο”, σημειώνοντας επιπλέον ότι έχει κάνει επαφές και με βουλευτές -κυβερνητικούς, αλλά και της αντιπολίτευσης- με στόχο, όπως τόνισε, “να υπάρξει ένα ευρύτερο σχήμα στήριξης των Παπαφλεσσείων».

Περισσότερα Άρθρα

Θλίψη στον αθλητικό κόσμο: Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μίλτος Ανδρεανίδης

Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μίλτος Ανδρεανίδης Θλίψη στην Κρήτη και τον ποδοσφαιρικό κόσμο για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Μίλτου Ανδρεανίδη που έκανε καριέρα και στον ΟΦΗ. Ο ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας. Άφησε την τελευταία του πνοή στο “Ωνάσειο” όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες […]

Δ. Καμπουράκης: Πάγαινε… πάγαινε να μπλέξεις

Το διηγούμαι δίχως να αλλάξω ούτε κιχ. Ο κύριος, γνωστός μου όχι φίλος μου, με πήρε τηλέφωνο με φανερή αγωνία. «Η γυναίκα μου έχει κάνει χαρτιά για θέση με οκτάμηνη διάρκεια που προκηρύχθηκε στον τάδε οργανισμό του δημοσίου. Έχει όλα τα προσόντα, αλλά της λείπουν κάτι επιστημονικές δημοσιεύσεις. Δεν της λείπουν δηλαδή, έχει δημοσιεύσεις σε […]