12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου στην Καλαμάτα για την ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα σήμερα, Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, για την ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος, παρέστη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στον προαύλιο χώρο του ναού της Αναλήψεως του Σωτήρος, εψάλη επιμνημόσυνη δέηση, εκφωνήθηκε ομιλία και κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο των Μικρασιατών.

Στην ίδια εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Περικλής Μαντάς, Μίλτος Χρυσομάλλης, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Στάθης Αναστασόπουλος και Βασίλης Καπέλιος, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων Μικρασιατών της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Δωρεάν rapid test στην Αργολίδα από 9 έως 15 Ιανουαρίου

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΔΥ ΑΠΟ 09/01/23 ΕΩΣ 15/01/23 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet. Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr […]

Αγώνες με jet ski στο Ναύπλιο

Ο Πανελλήνιος Όμιλος jet sport  διοργανώνει ένα υπερθέαμα στρατηγικής, αντοχής και αναμέτρησης με την ανοιχτή θάλασσα, για πέντε ολόκληρες ημέρες αγωνιστικών διαδρομών στον Αργοσαρωνικό και Κορινθιακό, με jet ski  από 3 έως 8 Ιουνίου 2019. Πρόκειται για μια περιπέτεια, μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες και τα σκάφη. Μια περιπέτεια που δεν εξελίσσεται μόλις μερικά […]