19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο ΠτΔ με την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Ελένη Ζαφειροπούλου-Μουταφίδη

Στο Κρανίδι, του Δήμου Ερμιονίδας, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, για να τιμήσει την επετειακή εκδήλωση εις μνήμην του οπλαρχηγού της Επανάστασης του ’21, Παπαρσένη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας, με το συνδυασμό του κ. Παναγιώτη Νίκα «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο», κα Ελένη Ζαφειροπούλου-Μουταφίδη.

Μάλιστα είχε ολιγόλεπτη συνάντηση, σε κλίμα έντονης συγκίνησης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, με τον οποίο αντάλλαξαν χειραψία και φωτογραφήθηκαν, καθώς υπήρξε  καθηγητής της, στην Νομική Σχολή Αθηνών.

Περισσότερα Άρθρα

Δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σχετικά με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Είμαστε σε κατάσταση υπεύθυνης στάσης. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Ο καθένας και η καθεμία οφείλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Έτσι προστατεύουν τους δικούς τους ανθρώπους και τους συνάνθρωπους τους. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα. Από όλες και όλους. Η αστυνομία κάνει ελέγχους και φροντίζει για την εφαρμογή του νόμου. […]

Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων από την Ενωτική Κίνηση Επιδαύρου “Δήμος για όλους”

Η Ενωτική Κίνηση Επιδαύρου “Δήμος για όλους” είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα ενός ψηφοδελτίου που: Έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Δήμου μας. Έχει σαν στόχο την διαμόρφωση των κατάλληλων προϋποθέσεων για την αναπτυξιακή πορεία που οραματιζόμαστε, αντάξιο της ιστορίας του, με κοινωνικό πρωτίστως πρόσωπο. Έχει δημιουργηθεί με βάση […]