20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Σκοπευτικός Σύλλογος Κουτσοποδίου έκοψε την πίτα του

Ο Αθλητικός Σκοπευτικός Σύλλογος Κουτσοποδίου έκοψε την πίτα του την Κυριακή το πρωί παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών ο οποίος ήταν και ο τυχερός αφού βρήκε το φλουρί.

Μάλιστα το δώρο ήταν ένα αεροβόλο όπλο το οποίο φυσικά ο κ.Καμπόσος δεν κράτησε αλλά το δώρισε στον σύλλογο για να το αξιοποιήσουν οι άνθρωποι του κατάλληλα.

Πριν την κοπή πραγματοποιήθηκε αγώνας και απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων ενώ έγιναν και τιμητικές διακρίσεις.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ενώ παρευρέθηκαν, Αντιδήμαρχοι, πρόεδροι και μέλη νομικών προσώπων, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και υποψήφιοι.

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Θέλει ο Ανδρουλάκης;

Όταν το άκουσα πρώτη φορά είχε πλάκα, αλλά σιγά-σιγά διαπιστώνω ότι έτσι ακριβώς είναι. «Τέλειωσαν οι εκλογές, οι Πασόκοι του Σύριζα πήγαν σπίτι τους και οι Πασόκοι της ΝΔ πήγαν να παραλάβουν τα υπουργεία τους.» Απ’ αυτόν τον μετεκλογικό επιμερισμό, έλειπαν οι Πασόκοι του ΠΑΣΟΚ. Τώρα, με αφορμή τον Λοβέρδο ήρθαν κι αυτοί στην επιφάνεια. […]

«Έφυγε» ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Κώστας Ψυχογιός με καταγωγή από τον Αχλαδόκαμπο

«Έφυγε» πλήρης ημερών χθες Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019 ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Κώστας Ψυχογιός. Ο Κώστας Ψυχογιός γεννήθηκε στον Αχλαδόκαμπο Αργολίδας το 1922. Μετά την ολοκλήρωση των γυμνασιακών του σπουδών φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όμως, δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του γιατί τον κέρδισε η δημοσιογραφία. Από το 1951 εργάστηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας […]