18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Σπύρος Στείρης για την επανεκλογή του στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας

 

Μετά την επανεκλογή μου στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στο 12Ο Συνέδριο, το ανώτατο συλλογικό Όργανο του Κόμματος μεταξύ δύο Συνεδρίων, θα ήθελα να ευχαριστήσω εγκάρδια όλες και όλους που με στήριξαν και με στηρίζουν στη μακρόχρονη διαδρομή μου στην Νέα Δημοκρατία.

Με αφετηρία πάντοτε την Αργολίδα και κατάληξη ολάκερη την Ελλάδα που μου έδωσαν τη τιμητική θέση που κατέλαβα.

Είναι, εξάλλου, η τέταρτη φορά που εκλέγομαι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής από συνέδριο  (2004, 2007,  2016, 2018).

Δεσμεύομαι να συνεχίσω την πορεία μου στην πολιτική με οδηγό μου τις καταστατικές αρχές του Κόμματος, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί στα συνέδρια.

Στο πρόσφατο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αναδείχθηκε περίτρανα η τεράστια δυναμική του Κόμματος και η απήχηση που απέκτησε στην ελληνική κοινωνία, υπό την εμπνευσμένη ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όσοι στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πορεία του για την κατάκτηση της αρχηγίας της Νέας Δημοκρατίας και την πρωθυπουργία, νιώθουμε διπλά χαρούμενοι και δικαιωμένοι. “της κληρονομιάς εμείς συνεχιστές στην κορυφή και πάλι, πάλι νικητές”.

Στείρης Σπύρος

Οικονομολόγος MSc

 

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης: Να πλακωθούμε τώρα με τους Αμερικάνους για τις Πρέσπες;

Συγνώμη, αμφιβάλλει κανείς ότι οι Αμερικάνοι ήθελαν ευθύς εξ αρχής την συμφωνία των Πρεσπών; Ασφαλώς η συμφωνία ήταν «ιστορική» γι αυτούς. Την ήθελαν διακαώς και την επέβαλαν, για να χώσουν τους Σκοπιανούς στο ΝΑΤΟ πριν ρίξει ο Πούτιν άγκυρα στο κρατίδιο. Το ίδιο ήθελαν και οι Γερμανοί, για λόγους που σχετίζονται με την βαλκανική ζώνη […]

Μήνυμα Προέδρου της Δημοκρατίας για την 21η Απριλίου: Η υπεράσπιση της δημοκρατίας είναι μια διαρκής πρόκληση για όλους

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τίποτε δεν είναι δεδομένο και ότι η υπεράσπιση της δημοκρατίας και των θεσμών της είναι μια διαρκής πρόκληση για όλους, τονίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη δήλωσή της για τη συμπλήρωση 53 χρόνων από το πραξικόπημα της 21 Απριλίου. Μάλιστα, σημειώνει, ότι αυτό γίνεται πιο αναγκαίο, ιδιαίτερα σε […]