20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Σταύρος Μπρέανος στον συνδυασμό ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ με τον Δημήτρη Κωστούρο

Ονομάζομαι Σταύρος Μπρέανος του Λάμπρου και είμαι 39 ετών.

Αποφάσισα να συμμετέχω με τον Δημήτρη Κωστούρο και τον συνδυασμό ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’ στις εκλογές του Μαΐου για να μπορέσω και γω να τον βοηθήσω, ώστε να συνεχίσει το έργο το οποίο επιτελεί στον Δήμο Ναυπλιέων και κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο.

Μπήκα το έτος 1998 μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων στη Σχολή Αστυφυλακών. Φοίτησα σε διάφορα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνομίας και το έτος 2011 μέσω εξετάσεων, πέτυχα να προαχθώ στο Βαθμό του Αρχιφύλακα . Υπηρετώ στο Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου με το βαθμό του Ανθυπαστυνόμου.

Είμαι έγγαμος με την κοινωνιολόγο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Βασιλική.

Έχουμε δύο παιδιά. Τον Παναγιώτη ηλικίας οκτώ (9) και την Ευσταθία –Ευαγγελία τεσσάρων (4) ετών.

Είμαι Μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Αργολίδας και εκλεγμένος Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) .

Με εκτίμηση
Σταύρος Μπρέανος

Περισσότερα Άρθρα

Ο Παναγιώτης Νίκας σε Άσσο και Ξυλόκαστρο

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται: – στις 18.00 στον Άσσο Κορινθίας (Κεντρικό Καφενείο) – στις 19.00, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, σε εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (Κέντρο Δεξιώσεων “Mare Marine”)

Στύλιος σε Ανδριανό για τις ζημιές του παγετού: Η καταβολή των αποζημιώσεων προγραμματίζεται να έχει ολοκληρωθεί έως το καλοκαίρι του 2022

Στην 2696/27-01-2022 Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με θέμα την αποζημίωση των παραγωγών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας για τις ζημιές στις καλλιέργειες λόγω του παγετού, απάντησε ο αρμόδιος Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Στύλιος. Στην απάντηση του Υφυπουργού αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Για τις […]