19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο συνωστισμός έξω από τα μαγαζιά φέρνει αλλαγές – Σχέδιο για αγορές με χρονόμετρο.


«Κόκκινος συναγερμός» έχει σημάνει σε κυβέρνηση και ειδικούς από τις εικόνες συνωστισμού στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους το Σαββατοκύριακο.

Οι πολίτες, με την αποστολή του κωδικού «2» στο 13033, έχουν την δυνατότητα, μέσα σε δυο ώρες να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Αυτό ωστόσο που διαπιστώθηκε είναι ότι αρκετοί ήταν εκείνοι που έστειλαν περισσότερα του ενός SMS, προκειμένου να πολλαπλασιάσουν τον χρόνο που βρίσκονταν εκτός σπιτιού.

Στο «τραπέζι» του υπουργείου Ανάπτυξης έχουν μπει μια σειρά από μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και να μην αναγκαστεί η κυβέρνηση να κλείσει ξανά τα καταστηήματα.

Εφαρμογή, η οποία θα χρονομετρά τις ώρες που οι καταναλωτές κάνουν τις αγορές τους, μέσα από την πλατφόρμα του e-katanaloti, προανήγγειλε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης

πηγη:protothema.gr

Περισσότερα Άρθρα

Φθιώτιδα: Σφήκα τσίμπησε οδηγό απορριμματοφόρου – Ακολούθησε πανικός

Ο οδηγός λιποθύμησε, το όχημα παρέσυρε τέσσερα αυτοκίνητα και σταμάτησε σε ένα δέντρο Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον κεντρικό παραλιακό δρόμο των Καμένων Βούρλων όπου απορριμματοφόρο έκανε αποκομιδή σκουπιδιών. Σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο lamiareport.gr μια σφήκα τσίμπησε τον οδηγό. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα την ώρα που ο οδηγός […]

«Η ψυχική υγεία από το χθες στο σήμερα και ο ρόλος του προβληματισμένου γονέα» στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «Ευαγγελίστριας» Ναυπλίου μας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου (5.30 μ.μ.) στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού με ομιλητή τον κλινικό ψυχολόγο, ψυχοθεραπευτή Αλέξανδρο Μουσούρο. Θέμα της ομιλίας: «Η ψυχική υγεία από το χθες στο σήμερα και ο ρόλος του προβληματισμένου γονέα».