17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» βραβεύθηκε με το bronze βραβείο στα Health Care Business Awards

Ακόμα μια σημαντική διάκριση κέρδισε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».
Συγκεκριμένα βραβεύθηκε με το bronze βραβείο στα Health Care Business Awards με την υποψηφιότητα «όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος», στην κατηγορία Δράσεις με στόχο την ενημέρωση/ευαισθητοποίηση/πρόληψη.
Η τελετή βράβευσης και απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 στο Κελλάρι Παπαχρήστου στην Παλλήνη. Την τιμητική διάκριση και το bronze βραβείο του Συλλόγου παρέλαβαν η Πρόεδρος κ. Ελένη Ηλιάδη και ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Ελευθεριάδης.
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» εργάζεται ασταμάτητα, αλλάζει, προχωρά και θέτει κάθε φορά νέους στόχους και οράματα. Έχοντας στο επίκεντρο, τον άνθρωπο που παλεύει, που αγωνίζεται, που επιζεί. Και συνεχίζει γιατί, τα καλύτερα… έρχονται!!!
Δείτε το video:
https://www.youtube.com/watch?v=DDkyduv83mk

Περισσότερα Άρθρα

Οι περιοχές που γίνονται δωρεάν rapid test στην Πελοπόννησο σήμερα Τρίτη

Σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) βρίσκονται (θα βρίσκονται) σε 21 κεντρικά σημεία της Πελοποννήσου όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες. Για την έκδοση πιστοποιητικού αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους  COVID-19 παρακαλούνται οι πολίτες να επισκεφθούν το gov.gr και να μεταβούν στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορoνοϊού COVID-19» ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. […]

Παγκόσμια Ημέρα Αγγειεκτομής

Η 16 Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί από το 2013 ως Παγκόσμια Ημέρα Αγγειεκτομής (World Vasectomy Day), με πρωτοβουλία ενός αμερικανού κινηματογραφιστή και ενός αυστραλού χειρουργού. Η αγγειεκτομή είναι μια μορφή στείρωσης του άνδρα προκειμένου να αποφεύγεται μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και να υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία στο σεξ. Είναι μια χειρουργική επέμβαση, που αποκόπτει ή σφραγίζει τους σπερματικούς […]