15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας στο Viber Communities

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, δημιουργήσαμε ένα κανάλι ενημέρωσης στο Viber Communities.

Είναι ένα δημόσιο κανάλι άμεσης επικοινωνίας του συλλόγου μας με τα μέλη του – εθελοντές, φίλοι, υποστηρικτές – για ενημέρωση των δράσεων μας, εθελοντικών αιμοδοσιών, εκτάκτων αναγκών-περιστατικών, νέων του συλλόγου και πολλών ακόμα θεμάτων.

Για την εγγραφή στη κοινότητα απαιτείται μόνο να κάνετε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο ή να σκανάρετε το QRcode με το κινητό σας τηλέφωνο.

https://invite.viber.com/?g2=AQBqTJWkgqYTVUtDZJrpaNAQGFy2TgDB54sQ1NAQkYGWi5d7s2%2FHcKM7pDDS3Uzg

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων του Viber Communities. Οι αριθμοί τηλεφώνου στις Κοινότητες ΔΕΝ εμφανίζονται εκτός και αν οι χρήστες έχουν επικοινωνήσει προηγουμένως μεταξύ τους ή συμμετείχαν σε κοινές ομάδες συζήτησης (chat groups).

Τέλος, το κάθε μέλος μπορεί να προσθέσει και άλλα πρόσωπα πατώντας την προσθήκη μελών και επιλέγοντας από την λίστα επαφών του αυτούς που επιθυμεί.

Ελάτε στην παρέα μας να γίνουμε πολλοί για καλό σκοπό!

#desmoiaimatos

Περισσότερα Άρθρα

Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε καλώδια από στύλους της Δ.Ε.Η.

  Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δεκατέσσερις (14) περιπτώσεις κλοπών καλωδίων από στύλους της Δ.Ε.Η. προς τα αγροκτήματα ημεδαπών, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (10.5.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας (1) 38χρονος […]

Στο τραπέζι η διανομή φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο

Συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρείας ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου) θα έχει αύριο στο γραφείο του στο Δημαρχείο Καλαμάτας, ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Θέμα συζήτησης θα είναι το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου που θέλει να αναπτύξει η εταιρεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στη συνάντηση έχουν κληθεί και εκλεγέντες Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τεχνική εξειδίκευση, […]