20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Σύλλογος Καθαριστών Σχολείων Αργολίδας συγχαίρει τους βουλευτές του νομού

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Καθαριστών Σχολείων Αργολίδας, συγχαίρει θερμά για την εκλογή τους βουλευτές κ. Ανδριανό Ιωάννη , κ. Γκιολα Ιωάννη και κ. Πουλά Ανδρέα.

Η ανάδειξή σας ως η νέα κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του νομού Αργολίδας, ήρθε σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη και οριακή στιγμή για τη χώρα μας, γεγονός που πολλαπλασιάζει το βάρος της ευθύνης και της αποστολής που αναλαμβάνετε.
Ως Πρόεδρος του Συλλόγου γνωρίζοντας καλά όλους σας, για την μαχητικότητα, την αφοσίωση
και την αγάπη σας για τον τόπο μας, είμαι βεβαία ότι έχετε πλήρη συναίσθηση αυτής της ιστορικής ευθύνης και όσα διακυβεύονται αυτές τις στιγμές για την Ελλάδα και τους συμπολίτες μας.

Όντας σίγουρη ότι μας ενώνουν οι ίδιες αγωνίες και προσδοκίες προσβλέπουμε σε μια γόνιμη
και εποικοδομητική συνεργασία προκειμένου να ξεπεραστούν τα ομολογουμένως τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας.

 

Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένες μάχες ,θα τις δώσουμε μαζί συντεταγμένα
και στο πλαίσιο μιας γόνιμης συνεργασίας.

Σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σας και στην άσκηση των καθηκόντων σας,
με μια δημιουργική και παραγωγική παρουσία στη Βουλή, με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας , της Αργολίδας και του κλάδου μας.

Το Δ.Σ.

Περισσότερα Άρθρα

Η εορτή της Αγίας Ευφημίας στη Νέα Τίρυνθα

Mε κάθε λαμπρότητα εορτάζεται  η μνήμη της Μεγαλομάρτυρας Αγίας Ευφημίας στο ομώνυμο εκκλησάκι στην περιοχή Νέα Σπίτια Τίρυνθας ( οικισμός ‘Υπαλλήλων Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Τίρυνθας). Πρόκειται για ένα πανέμορφο εκκλησάκι που βρίσκεται στη επαρχιακή οδό Ναυπλίου Άργους. Την παραμονή της εορτής έγινε ο πανηγυρικός εσπερινός  παρουσία πάρα πολλών πιστών μιας και είναι ο μοναδικός ναός […]

Άρειος Πάγος: «Να παρεμβαίνετε άμεσα για τις μηνύσεις αρνητών σε βάρος εκπαιδευτικών»

Την άμεση παρέμβαση των εισαγγελέων πρωτοδικών και εφετών όλης της επικράτειας ζητάει με παραγγελία του ο ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής, με αφορμή τις πρόσφατες ενέργειες αντιεμβολιαστών-αρνητών του κορονοϊού. Πρόκειται για αρνητές – γονείς, οι οποίοι με μηνύσεις στρέφονται σε βάρος εκπαιδευτικών που καλούνται να εφαρμόσουν το νόμο για την τήρηση των μέτρων […]