19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Σ. Τσιόδρας απαντά για την παρουσία του στον Ιερό Ναό

Στην εκκλησία βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υπεύθυνος ενημέρωσης για τον κορονοϊό στην Ελλάδα, Σωτήρης Τσιόδρας, ως ψάλτης στη Θεία Λειτουργία της Σταυροπροσκυνήσεως.

Οι φωτογραφίες του λοιπόν, έκαναν το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσαν μάλιστα αρκετές αντιδράσεις όσον αφορά τα νέα μέτρα, που έδωσε η κυβέρνηση.

Έτσι κάποιοι θέλησαν να τον πικάρουν, με έναν χρήστη του Twitter να γράφει «Ψέλνουμε σπίτι», ταγκάροντας τον.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας απάντησε λέγοντας του: «Με ειδική άδεια κι 1 άτομο σε 1000 τετ μέτρα – αυτός είναι ο ρατσισμός για τον οποίο μιλάω κι εσείς αγαπητέ φίλε δεν καταλαβαίνετε».

(η φωτογραφία είναι από το reader.gr)

Περισσότερα Άρθρα

Ένας από τους έξι επιζώντες στην αεροπορική τραγωδία της Σαπεκοένσε, βγήκε και πάλι ζωντανός από πολύνεκρο δυστύχημα.

Ο Έντουιν Τουμίρι, ένας από τους έξι επιζώντες στην αεροπορική τραγωδία της Σαπεκοένσε, βγήκε και πάλι ζωντανός από πολύνεκρο δυστύχημα. Στην ταινία «Άφθαρτος» του Μ. Νάιτ Σάιμαλαν, ο Μπρους Γουίλις επιβιώνει από ένα τρομερό δυστύχημα σε τρένο, όπου σκοτώνονται 130 άνθρωποι. Ο Γουίλις πείθεται από τον Σάμουελ Λ. Τζάκσον ότι είναι άφθαρτος, υπέρ – άνθρωπος. […]

Απάτη με SMS: «Έχετε σταλεί σε καραντίνα»

Μια νέα μέθοδο απάτης με sms φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ. Με πρόσχημα την πανδημία και την καραντίνα επιτήδειοι προσπαθούν να υποκλέψουν τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πολιτών με ένα απλό sms. Συγκεκριμένα, πολίτες λαμβάνουν sms που τον ενημερώνουν ότι μπαίνει σε καραντίνα. Ωστόσο, η απάτη με sms είναι εμφανής καθώς η σύνταξη του […]