18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Τάσος Δουβίκας κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βράβευσε απόψε τους κορυφαίους της περασμένης αγωνιστικής περιόδου 2017/2018, σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές του λαοφιλέστερου αθλήματος.

Μεγάλη η διάκριση και η τιμή για τον Τάσο Δουβίκα του Αστέρα Τρίπολης που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής. Το βραβείο διεκδίκησαν ακόμη οι Γαλανόπουλος (ΑΕΚ) και Λημνιός (ΠΑΟΚ).

Το βραβείο ΠΣΑΠ για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή έλαβε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν του Ολυμπιακού, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος υπερκέρασε στην ψηφοφορία των Θοδωρή Βασιλακάκη, Δημήτρη Πέλκα.

Ο Αμίρ Ουάρντα (Ατρόμητος) αναδείχθηκε καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής της περσινής χρονιάς, ενώ κορυφαίος τερματοφύλακας ψηφίστηκε ο Ανδρέας Γιαννιώτης, για δεύτερη διαδοχική σεζόν, μετά την εξαιρετική χρονιά που είχε με τον Ατρόμητο. Συνυποψήφιοι ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Παναθηναϊκός/Μπενφίκα) και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ).

Ο Ισπανός, Μανόλο Χιμένεθ, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής, για την επιτυχία του να οδηγήσει την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League μετά από 24 χρόνια. Υπερίσχυσε στην ψηφοφορία των Νταμίρ Κάναντι (Ατρόμητος) και Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ).

Kορυφαίος Έλληνας που αγωνίζεται στο εξωτετικό ήταν ο Κώστας Μανωλάς της Ρόμα. Συνυποψήφιοι του ήταν ο Κώστας Μήτρογλου (Μαρσέιγ/Γαλατασαράι) και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ/Αρσεναλ).

Καλύτερος Έλληνας διαιτητής ψηφίστηκε ο Τάσος Παπαπέτρου.

Ειδικά βραβεία για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο απονεμήθηκαν στους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκο Νιόπλια.

Περισσότερα Άρθρα

Τζακ ποτ στο Τζόκερ

Χωρίς νικητή στην πρώτη κατηγορία ολοκληρώθηκε η κλήρωση και η διαλογή στο Τζόκερ. Αντίθετα, στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν έξι δελτία που κερδίζουν από 14.109, 51 ευρώ. Οι τυχεροί αριθμοί: 5, 10, 16, 30, 33. ΤΖΟΚΕΡ: 1.  

Με κορυφαίο τον Πουλή η Ερμιόνη νίκησε στο τοπικό ντέρμπι τον Οίακα

Για το παιδικό πρωτάθλημα μπάσκετ η Ερμιόνη επικράτησε στο Ναύπλιο  79-59 του Οίακα. Κορυφαίος παίκτης ήταν ο Α. Πουλής με 18 πόντους, 13 ριμπάουντς και εννέα ασιστς. ΟΙΑΞ – ΕΡΜΙΟΝΗ 59-79 ΟΙΑΞ (ΦΙΛΙΝΗΣ): ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΡΟΥΛΙΑΣ 2, ΠΑΡΑΡΑΣ 11(1), ΚΟΥΤΟΥΖΟΣ, ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΛ. 4, ΤΣΙΓΚΑΣ Γ 4, ΚΟΥΒΑΛΗΣ 7, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΔΡΙΤΣΑΣ 3(1), ΒΟΙΒΟΝΤΑ 5, ΚΑΣΤΡΑΝΤΑΣ Μ. […]