17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Χρήστος Νόνης στον Πανναυπλιακό

Με τεράστια χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανναυπλιακού τον κεντρικό αμυντικό Χρήστο Νόνη.

Ο Χρήστος με ύψος πάνω από 1.91μ είναι γεννημένος το 1991 και διαθέτει πλούσια εμπειρία και στις δυο κατηγορίες (Β’ και Γ’ Εθνικής).

Μερικές από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι ο ΑΕΛ, SC Idar-Oberstein (Γερμανία), Τύρναβος, Αστέρας Μαγούλας, Ζάκυνθος, Καλλιθέα, Χαλκίδα, Θέσπρωτος, Ολυμπιακός Βόλου κλπ.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με την προσθήκη του στο ρόστερ της ομάδας και ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά και κάθε προσωπική επιτυχία.

Περισσότερα Άρθρα

Συνεδριάζει με επτά θέματα το Επιμελητήριο Αργολίδας

Η πρόσκληση από το Επιμελητήριο Αργολίδας στα μέλη του: Σας καλούμε να παρακολουθήσετε την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη  23 Οκτωβρίου  2019 και ώρα  20:30  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: ΘΕΜΑ 1ο: Ανακοινώσεις-τρέχοντα θέματα. ΘΕΜΑ 2ο: Αιτήματα  για οικονομική ενίσχυση.  ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση καταβολής θεσμοθετημένων […]

Δ. Καμπουράκης: Μας τρολάρουν, δεν εξηγείται αλλιώς

Συγγνώμη, αυτή η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ για τους λόγους που παρατηρείται συνωστισμός στην γραμμή-1 του μετρό, αφορά ευρωπαϊκή χώρα ή είναι εισαγόμενη από καμιά περιοχή της υποσαχάριας Αφρικής; Διότι αν μετέφρασα ορθώς τα συμφραζόμενα, στην Αττική υπάρχει μια δυναμική εστία υπερμετάδοσης του κορονοϊού σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, διότι κάποιοι μπαίνουν τα βράδια ανενόχλητοι σε σταθμούς […]