15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πάλι τα “Παραπολιτικά Αργολίδα” μπροστά στις ειδήσεις: το Παναργολικό Νοσοκομείο σε πρώτο πλάνο (video)

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας αποκάλυψε στην πρόσφατη συνέντευξη του στα “Παραπολιτικά Αργολίδα” και στην Σωτηρία Παπαδοπούλου την πρόθεση του να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες για την κατασκευή του Παναργολικού Νοσοκομείου στην Δαλαμανάρα. 

Ο κ.Νίκας μάλιστα ανέφερε πως το κόστος για την κατασκευή του μεγάλου αυτού έργου δεν συνδέεται με τα 50 εκατομ. Ευρώ που θα λάβει η Περιφέρεια από το ΕΣΠΑ και θα διατεθούν σε υγεία (εδώ θα διατεθούν περί τα 20 εκατομ. Ευρώ), απασχόληση και ρευστότητα.

Η συνέντευξη του Παναγιώτη Νίκα, έκανε αίσθηση, συζητήθηκε και σχολιάστηκε. Και παρερμηνεύτηκε από κάποιους με περισσή εμπάθεια. Και αναδημοσιεύτηκε μεγάλο μέρος της από κάποιους άλλους που δεν είχαν την ευθιξία να σημειώσουν την πηγή προέλευσης της. Αυτό δηλαδή που μας μαθαίνουν τη πρώτη μέρα στις σχολές δημοσιογραφίας.

Τα “Παραπολιτικά Αργολίδα” πιστά πάντα στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, βρέθηκε πάλι μπροστά στις ειδήσεις και αυτό θα συνεχίσει πάντα να πράττει.

Αναφορικά με την κατασκευή ενός μεγάλου νοσοκομείου στο νομό μας και σε συνέχεια όσων είπε ο κ.Νίκας, ήρθε να υπεριθεματίσει σήμερα ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Πουλάς, ένας άνθρωπος που προέρχεται από το σύστημα υγείας της Αργολίδας και το γνωρίζει πολύ καλά. Ο κ.Πουλάς δήλωσε ότι “Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσα ότι πρόσφατα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Παναγιώτης Νίκας δημόσια υπερθεμάτισε να αποκτήσει η Αργολίδα ένα νέο νοσοκομείο, ανάλογο των απαιτήσεων της εποχής…
Ως γιατρός και άνθρωπος που έχω υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, πιστεύω ακράδαντα ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρέπει να μπει μπροστά στην διεκδίκηση και υλοποίηση αυτού του κορυφαίου έργου για τη δημόσια υγεία της Αργολίδας. Ο Περιφερειάρχης κ.Νίκας πρέπει να μπει μπροστάρης, ώστε να κινητοποιηθούν οι τοπικοί παράγοντες, να ληφθεί άμεσα απόφαση και να δρομολογηθεί τάχιστα η υλοποίηση της, χωρίς πισωγυρίσματα και χωρίς αμφιβολίες.

Μετά την δημόσια τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, έχουμε την χρυσή ευκαιρία να δημιουργήσουμε όλοι μαζί , χωρίς κομματικές παρωπίδες, ένα έργο ζωής για την Αργολίδα, που θα μείνει προς όφελος όλης της κοινωνίας. Περιμένω την τοποθέτηση όλων των φορέων και εκπροσώπων κομμάτων του Νομού πάνω στο ζήτημα αυτό και ελπίζω να στοιχηθούμε όλοι , αυτήν την ιδανική χρονική στιγμή που η κυβέρνηση είναι πρόθυμη να ακούσει, πίσω από την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην συγκεκριμένη διεκδίκηση.
Είναι μοναδική ευκαιρία τώρα και η Αργολίδα δεν πρέπει να την χάσει!”.

 

Να θυμηθούμε τη συνέντευξη του Παναγιώτη Νίκα στη Σωτηρία Παπαδοπούλου: 

Περισσότερα Άρθρα

Φωτιά στο ξενοδοχείο Ξενία στο Ναύπλιο

Φωτιά εκδηλώθηκε στο παλιό ξενοδοχείο Ξενία στο Ναύπλιο στην Ακροναυπλία το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε σε εξωτερικό χώρο του παλιού ξενοδοχείου στο λεβητοστάσιο. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική Ναυπλίου για την κατάσβεση της και η αστυνομία καθώς υπήρχαν πληροφορίες για άτομα που είχαν εισέλθει στον χώρο. Ευτυχώς […]

Το Πορτρέτο του Μαΐου

Ο πέμπτος μήνας του ημερολογίου, διάρκειας 31 ημερών. Αρχικά ήταν ο τρίτος μήνας του δεκάμηνου Ρωμαϊκού ημερολογίου (Majus) και πήρε το όνομά του, κατά την επικρατέστερη εκδοχή, από τη θεότητα Μαία (λατινικά Μάγια), μητέρα του θεού Ερμή. Ήταν η θεά της γονιμότητας και ετιμάτο με θυσίες χοιριδίων στο βωμό της. Σύμφωνα με άλλες εκδοχές, η […]