19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Διάρρηξη σε σπίτι στην Εγλυκάδα- Η ιδιοκτήτρια τους βρήκε μέσα

Διάρρηξη σε σπίτι στην Εγλυκάδα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αναξιμάνδρου σημειώθηκε λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η ιδιοκτήτρια όταν έφτασε στο σπίτι της άκουσε θόρυβο από το εσωτερικό και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία.

Στο μεταξύ οι διαρρήκτες πιθανόν αντιλήφθηκαν την παρουσία της γυναίκας και τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. οι οποίες εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στους γύρω δρόμους για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι διαρρήκτες είναι δύο ή τρεις και πιθανότατα ανήλικοι.

Πηγή: thebest.gr

Περισσότερα Άρθρα

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Διεκδικούμε για την Αργολίδα πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα που αλλάζει

Τα τέσσερα πρώτα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη η δέσμευση για ισχυρή ανάπτυξη έγινε πράξη και έγιναν βήματα μπροστά. Δρομολογήθηκαν και στον τόπο μας πράγματα. Η τοπική οικονομία μας, ωστόσο, χρειάζεται ακόμη περισσότερη ενίσχυση, διεκδικώντας το τρίπτυχο έργων υποδομών, στήριξης των αγροτών/ παραγωγών και επιχειρηματικά κίνητρα. Η άμεση […]

Συνέλαβαν…μπουμπούκι στο Άργος

Συνελήφθη, χθες (5.12.2019) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 29χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου, για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.