22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Κλειδώθηκαν σε καφέ για να γλιτώσουν τον έλεγχο και οι αστυνομικοί έφεραν κλειδαρά

Ένα απίστευτο και όμως αληθινό περιστατικό έλαβε χώρα σε καφετέρια της Πάτρας, όταν θαμώνες της κλειδώθηκαν μέσα προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο της αστυνομίας.

 Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης 7 Απριλίου εντοπίστηκαν αρκετά άτομα να βρίσκονται στο εσωτερικό του καφέ. Μόλις λοιπόν ο ιδιοκτήτης και οι θαμώνες είδαν τα τρία περιπολικά που πήγαν στο σημείο για έλεγχο, κλειδώθηκαν στο κατάστημα.

 Οι αστυνομικοί έμειναν στον εξωτερικό χώρο μέχρι να έρθει εισαγγελέας που έδωσε εντολή να ανοίξει η πόρτα του καταστήματος. Τελικά ένας κλειδαράς ειδοποιήθηκε από τις αρχές και αφού άνοιξε την είσοδο, άρχισε η επίδοση προστίμων σε έξι πελάτες. Τα πρόστιμα ήταν 300 ευρώ για τη μη χρήση μάσκας, 300 ευρώ για μετακίνηση και 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη, που θα περάσει και από αυτόφωρο. 

 

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός – Όριο συναγερμού: «Καμπάνες» από Τσιόδρα – Ποια είναι τα νέα μέτρα

Αντίστροφα μετρά για τις επόμενες δύο εβδομάδες ο χρόνος για τη χώρα μας σε σχέση με τη διασπορά του ιού. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον Covid-19, Σωτήρης Τσιόδρας, σε μια άκρως συμβολική επανεμφάνιση χθες στο πλευρό του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, γύρισε το χρόνο πίσω στην εποχή του lockdown και έκρουσε το […]

Αφιέρωμα της ΕΡΑ Τρίπολης στην μουσική παράδοση της Αρκαδίας

Παρασκευή 12 Ιουνίου ( 1200-1300 ) η ΕΡΑ Τρίπολης και η “Φωνή της Ελλάδας” παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη εκπομπή για την παράδοση του τόπου μα Ο Νίκος Πάππας ,από το στούντιο της Τρίπολης, σε σύνδεση με τη “Φωνή της Ελλάδας” και τους 19 περιφερειακούς σταθμούς επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή  “Στα περιβόλια της παράδοσης”. Στην εκπομπή […]